112 Amatör bağlamacının tef ve bağlama çaldığı, Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği üyelerinin de yer aldığı çekimlerde Müslüm Gürses tarafından seslendirilen, “Hangimiz Sevmedik” şarkısı “Demba ba” olarak değiştirildi.

Sazdan Adam Grubu Başkanı Mehmet Ali Ürkmez gazetecilere yaptığı açıklamasında Beşiktaş Spor Kulübü’nün kuruluşunun 112. Yılında 112 bağlama ile farklı bir kutlama yapmak istediklerini belirterek, “Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği ile konuyu görüştük onlar da bizlere destek oldular” dedi.

Sazdan Adam Grubunun projeyi kendilerine getirdiğinde büyük mutluluk duyduklarını belirten Dernek Başkanı Tarkan Adik de şunları söyledi:

“Yaptıkları işlerle Ereğli'yi her platformda en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu projemiz ilk. Bundan sonrada farklı projelerimiz var. İnşallah bunu alnımızın akıyla tamamlayıp, Beşiktaş'ımızın 112. yılını 112 bağlama ile kutlayıp, Demba Ba'nın da düşen performansını arttırmak için bir türlü yardımcı olabilirsek, motive etmiş ve sezonu da şampiyon olarak kapatabilirsek bizim için çok güzel bir anı olarak kalacak”

 
(Haber Merkezi)