Karadeniz Ereğli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçede 21-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bilin Şenliği gerçekleştirilecek.

Bilim Merkezleri Araștırma Geliștirme Enstitüsü Derneği tarafından desteklenen (TÜBİTAK) tarafından kabul edilen Bilim Merkezleri Araştırma Geliştirme Enstitüsü Derneği tarafından desteklenen ve 100 bin TL hibe kazanan TÜBİTAK 4007 Projesi öncesi Kdz.Ereğli Belediyesi ev sahipliğinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Azar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baki Karaarslan ile proje sorumluları 2 gün sürecek bilim şenlikleri ile ilgili gelişmeleri masaya yatırdı.

Bilim severlerin proje sergileri, mesleki yönlendirme, atölye stantları, bilim gösterileri ve bilimsel birçok aktiviteyi bir arada sunarak halkın bilime ilgisini arttırmayı amaçlayan şenliklere yoğun katılım olması bekleniyor.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)