Gülüç Belediyespor’un Anadolu Otel’de düzenlenen dayanışma gecesine “renklerin kardeşliği” damga vurdu. Fenerbahçe, Galatarasay ve Beşiktaş taraftarlar derneklerinin kolkola dostluk mesajları verdiği gecede, CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Gülüç Belediyespor’un formasını açık artırmada satın alırken, Galatasaray’ın şampiyonluğunu bir Fenerbahçe taraftarı olarak kutladığını söyledi.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve yöneticileri,  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, ilçedeki taraftar derneklerinin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erdemir işçilerinin de  katıldığı gecede, FB, GS, BJK, TS, Zonguldakspor ve Gülüç Belediyespor  formaları da açık artırma ile satıldı.

 

“FENERBAHÇELİ OLARAK GALATARAY’I TEBRİK EDİYORUM”

 CHP Adayı Demirtaş, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve kendisine yönelik sevgi gösterilerine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Arkadaşlar bu güzel dostluk ortamını bozmayın. Burası bir aile. Bu güzellikler devam etsin. Bizler sizlerin aile ortamını paylaşmaktan dolayı çok mutlu oluyoruz. Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Şampiyonluklarını kutluyorum. Ama bu akşam Gülüç Belediyesporluyum.  Gülüç Belediyespor formasını almak bana nasip oldu. Gökhan başkanıma çok teşekkür ediyorum. Benim için çok anlamlı. Gülüç benim için çok anlamlı olmuştur. Gülüç Belediyespor’a başarılar diliyorum.”

“BAYRAMINIZ BAYRAMIM”

Gülüç Belediye Başkanı ve Gülüç Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, toplantıda yaptığı konuşmada katılımcılara geceye renk kattıkları için teşekkür ederek şunları söyledi:
“Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile görüştüm, işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemeyeceğini söyledi. Bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şahsıma, Ereğli’ye, Beldeme verdiği değerden dolayı, yanına gittiğimde başkan olarak sarıldığı için kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Çıktığınız her yolda cenazeniz cenazem, düğününüz düğünüm, bayramınız bayramım. Nasıl 1 Mayıs’ta topluca yürüdük. Her zaman sizlerle omuz omuza tek yürek tek yumruk olarak, sizlerin bir abisi bir kardeşi gibi tüm emekçilerle sonuna kadar beraberim. Bunun için namus sözü veriyorum. Gülüç Belediyespor’a çocuklarımıza yaptığınız katkılardan dolayı hepinize,  her işadamımıza teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim.”





ODABAŞ’A YA SABIR !

Gökhan Demirtaş, daha sonra kendilerine her konuda tam destek veren Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın ayarını kaçırmak isteyenlere karşı bir saat ve bir de sabrını kontrol etmesi için tespih hediye ederek, geceye esprili bir renk kattı.