Kdz. Ereğli’nin en önemli sanat merkezlerinin başında gelen  Gülay-Suat Aykan çiftinin 2005 yılında  kurduğu AYKAN MÜZİK MERKEZİ’nin yıl sonu konser programı, her zaman olduğu gibi  yine büyük ilgi ile karşılandı. Kurulduğundan bu yana binlerce kursiyer yetiştirerek sanat dünyasına kazandıran Aykan Müzik Merkezi’nin 2015-2016 yıl sonu Konser Programı, Erdemir Mühendisler Derneği’nde yapıldı. . 16 Mayıs Pazartesi günü saat 19.30 da başlayan konserde, sahne alanların en büyük ödülü ise salonun tamamından yükselen  alkış sesleri oldu. 




Konserde sahne alanlar şunlar:

“Esra Zeynep Akdemir,  İpek Buse Memiş, Damla Yavuz, Begüm Çakmakoğlu, Yağmur Adaşbay, Miray Cinkılıç, Gülce Miray Alkan, Ecem Çakmakoğlu, Ferzan Müsellim, Volga Kuzey Şen, Zeynep Kaya, Esma Dila Çağ, Ekin Özcan, Ceren Elbert, Selen Vural, Ceren Gürol, Egemen Çivici, Zeynep Sözer, Sena Akın, İpek Çolakoğlu, Işıl Yaşar, Emrah Yıldırım, Devrim Evişen, Nehir Demir, Doğa Alibaba, Selda Osmanoğlu, Irmak Nalcı, Aleyna Çağlar, Elif Üstündağ, Zeynep Sena Sarı, İdil Balıkçıoğlu, Kayra Canbulat, Tuana Turgut, İrem Su Bozkurt, Deniz Çağatay, İrem Gürsoy, Canan Ergün, Zeynep Erarslan, Doğa Çalkap, Artun Çetinkaya, Eylül Kadıoğlu.”

Programın finali ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde topluca okunan Gençlik Marşı ile oldu. Programa katılanların tümü  ayağa kalkarak hep bir ağızdan ve büyük bir coşku ile Gençlik Marşı’nı okuyarak Cumhuriyete,  Ay Yıldızlı Bayrağa ve Atatürk’e olan sonsuz bağlılıkları oldu. 

Daha sonra ise kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Alaplı’nın eski Belediye Başkanlarından ve tüm kültür-sanat olaylarına eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte katılan Dr. Nevzat Çimenoğlu sahneye davet edildi. Çimenoğlu tüm kursiyerleri kutlayarak sertifikalarını verdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Güray-Suat Aykan çifti kutlamaları kabul etti.