Kdz. Ereğli’de Saray Düğün salonunda gerçekleştirilen Nikah-Düğün töreninde, Yadigar Taşkıran ile Emre Kalfa’nın nikahını Belediye Başkanı Hüseyin Uysal kıyarken, nikah defterini ise İrfan Erdem gelin Yadigar Kalfa’ya verdi.

 

Zehra-Durdu Taşkıran Ailesinin kapısını Ayşe-Ali Sait Kalfa çaldı ve “Kızınız Yadigar’ı oğlumuz Emre’ye istiyoruz” dedi. Sevgiye olan saygıların ifade edildiği kız isteme töreni nikah defterlerinin imzalanmasına kadar gittiğinde tarih 16 Haziran 2015 Salı günü saat 20.00’i gösteriyordu.

 

Belediye Başkanı büyük bir mutluluk içinde yerini aldığında, nikah şahitleri görevinde bulunanların ikisinin de bayan olması dikkati çekti. Damat tarafının nikah şahidinin Nurten Türkmen olduğunu öğrenen  İrfan Erdem, Yadigar Taşkıran ile birlikte uzun süre çalışan Özel Kalem Müdürü Ayla Yılmaz’ın nikah şahidi olmasının daha doğru olduğunu belirterek, “görevimi bizim Ayla’ya devir ediyorum” dedi. Nikahı kıydı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve nikah defterini İrfan Erdem’in vermesi için davet ettiğinde salonda büyük bir alkış koptu.  Uysal ile Erdem birlikte genç çifte mutluluk dileyerek nikah defterini verirken, İrfan Erdem “kızım ayağına bastın mı ayağına?” diyerek gelini uyardı.



Önder Gazetesi Ailesi olarak genç çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluklarını “bir yastıkta kocayın”  dileğimizle kutluyoruz.