Konu ile ilgili Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda akşam ücretsiz ve tek seans olarak sergilenen oyun sonunda ayakta alkışlanan Defne Yalnız seyircinin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, böyle bir seyirciye yeni bir salonun yakışacağını belirtti.

Oyunda sanatçının yaşlanınca yaşadığı yalnızlığı işleyen Defne Yalnız’ın gösterdiği performansı överek sahnede çiçek veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçenin büyük bir tiyatro salonu ihtiyacını olduğunu ifade etti.

Defne Yalnız’a Kdz. Ereğli’yi temsil eden çeşitli hediyeler veren Başkan Uysal, seyircilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi


‘NİCE YILLARA’ ADLI OYUNUN KONUSU

“Nice Yıllara” zamanında çok ünlü olan, sayısız oyunda başrol oynamış fakat alkışa hiç doymamış Zerrin Karaman adlı bir oyuncunun, oyunculuğu bıraktıktan sonraki yaşamını seyirciye sunuyor. Sadece kalabalıklar içinde yalnızlığı yaşayanlar, yalnız kaldıklarında kalabalık olurlar. Kendi doğum gününü kutlama telaşında olan bir aktris, yaşamını ve yalnızlığını ortaya döktüğünde ortaya çıkan yalnızca kendi geçmişi değil, tarihin ve karanlıkta kalanların kendisi olabilir. Oynadıkları, oynamak zorunda kaldıkları ve tanıdıkları. Onun kendine ve bize söyleyecekleri şeyler var!