Gazeteci, şair-yazar İbrahim Tığ, Çaycumalı sanatseverlere şair ve yazarlar; Rüştü Onur ile Müfide Güzin Anadol’u anlatacak ve yeni çıkan kitaplarını okurlara imzalayacak.

Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından düzenlenecek olan “Bölgemiz Şairleri; Rüştü Onur ve Müfide Güzin Anadol” konulu söyleşiye katılacak olan İbrahim Tığ, Çaycumalı sanatseverlere Kaynak Yayınları arasında çıkan “Rüştü Onur: Benim Şeker Yavrum” ile Nokta Kitap Yayınları arasında çıkan “Sarıaylar” isimli kitaplarını da imzalayacak.

20 Şubat 2016 Cumartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Salonu’nda saat: 15.00’de düzenlenecek olan etkinlik konusunda bir açıklama yapan Çaycuma ADD Şube Başkanı Şeref Köktürk,”Bölgemizin yetiştirdiği genç gazeteci, şair ve yazarlarımızdan İbrahim Tığ’ı ilçemiz sanatseverleriyle buluşturmayı amaçladığımız etkinliğimizde, yine bölgemiz şairleri Rüştü Onur ve Müfide Güzin Anadol’u bizlere anlatacak ve yeni kitaplarını Çaycumalılara imzalayacak. Kendisini ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız. Tüm Çaycumalı sanatseverlerimizi etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.