Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi (AKM)  Osman Zeki Oral Sergi Salonunda  yeni bir sergi daha açıldı. Bu kez açılan resim sergisi. Sergiyi açanlar ise Meral Atsan ile öğrencileri. 20 Haziran 2019 Perşembe günü akşamı saat 18.00’e açılışı yapılan sergide bir çok ressamın eserleri yer aldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Menteş, Belediye Meclis Üyesi Emrah Karaarslan, Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, Sanat Kurumu Derneği eski Başkanlarından Durmaz Demiroğlu, sanatseverler, ressamlar ve yakınları ve vatandaşların katıldığı sergide, yaklaşık 175 resim yer aldı.

Meral Atsan, konukları ile yakından ilgilenirken, Tayyar Menteş ve arkadaşlarının tüm resimleri bizzat incelemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Sanatseverlerin de tüm eserleri yakından görmeye çabaladığı sergide, Rahime İnam’ın  eserleri de ilgiyle izlenen resimler arasında yer aldı.

Eserleri sergide yer alan 22 ressamın isimleri şöyle sıralandı:

Meral Atsan, Ülkü Zeki, Belgin Alcan, Rahime İnam, Lerzan Ekren, Fatma Uludağ, Merih İskender Karaca, Cennet Dağhan, Tülin Özçakır, Gülsüm Campınar, Melike Yıldız, Enda Zeynep Erdil, Alya Nehin Özoğul, Nihan Özçakır, Zülal Özçakır, Affan Ürkmez, Efe Albayrak, Yağmur Albayrak, Zehra Tuna Kalafat, Erberk Erdil, Büşra Demir ve Berrak Başkaya.