19 yaşında ve üniversite sınavlarına hazırlanan Sena Yağmur Yalçın iki kitabını birden imzaladı. Kdz. Ereğli’de Abdi İpekçi Sanat Galerisi’nde düzenlenen imza gününde kitaplarını imzalayan Sena Yağmur Yalçın heyecanını okurları ile paylaştı. Sena Yağmur Yalçın’ın imza gününe Kdz. Ereğli Belediyesi de büyük destek verdi.

Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nde Yabancı Dil Bölümünden geçtiğimiz yıl mezun olan Sena Yağmur Yalçın ilk kitabı olan “Psikopat”ı 2013 yılında yazdı. Bu kitabı 2015 yılının Şubat ayında yayımlanan S. Yağmur Yalçın hemen ikinci kitabı olan Sosyopat’ı kaleme aldı. Sosyopat da, yaklaşık 5 ay önce yayımlandı.

S. Yağmur Yalçın imza gününden önce gazetemize yaptığı açıklamada şunları söylemişti:
“Kitaplarımın içeriği Psikopat kitabında bir kız var ve bu kızın babası yıllar önce ölmüş, daha sonra annesi başka bir adamla evleniyor fakat bu adam bekledikleri gibi biri çıkmıyor ve kendi çıkarları için bu kızı kullanmaya başlıyor. Yıllar sonra bu kız kendi akıl hastanesinde buluyor. Dışişleri Bakanı’nın oğlu babasının yürüttüğü bazı şeyler yüzünden hayati tehlikeye girince hükümet de özel izinle bu kızı akıl ve ruh sağlığı hastanesinden çıkartıp bu çocuğun başına koyuyorlar korusun diye ve olaylar böyle başlıyor. Daha sonra tabi ki birkaç olaylar oluyor onu okumak isterseniz artık kitabımda okuyabilirsiniz.”