Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül'ün jüri üyeliği yaptığı TV8 kanalında yayınlanan Rising Star Türkiye yarışmasında Kdz.Ereğli doğumlu Ahmet Cemil Aynacı da yer alıyor.

Kdz.Ereğli'de doğan 20 yaşındaki Ahmet Cemil Aynacı, 12 Temmuz Salı günü akşam canlı yayında sahne alacak. Bölge halkının desteğini isteyen Aynacı, Önder Gazetesi'ne yaptığı açıklamasında şu bilgeleri verdi:

"20.09.1996 Kdz.Ereğli doğumluyum. İlköğrenimimi Cumhuriyet İlköğretim Okulunda bitirdim.

Lise eğitimimi Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesinde tamamladım. Şu anda İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okuyorum.1.sınıf öğrencisiyim. Okulum dışında yaşadığım yerde Kdz.Ereğlide bulunuyor. 12 temmuz salı akşamı yani yarın akşam TV8 canlı yayında Rising Star Türkiye isimli programda yarışıyor olacağım. Program formatında halk oylaması çok büyük önem taşıdığı için halk desteğine çok ihtiyacım olacak. Format gereği %70 oy alırsam bir üst tura yükselebilicem. Jüride Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici,Yılmaz Morgül var. Şarkımız orkestra şefi Tarık Sezer tarafından seçiliyor ve benim şarkım Levent Yüksel'den Dedikodu parçası olacak. Google Play Store, App Store'den TV8 Yan Ekran Uygulaması indiriliyor ve canlı yayınlara paralel olarak ben sahnedeyken profilim uygulamada gözüküyor. Evet, hayır butonundan evete tıklayarak bana destek olabiliyorlar.

Sosyal medya hesaplarım: