19 yaşında iki kitap birden yazma başarısını gösteren ve üniversite sınavlarına hazırlanan Sena Yağmur Yalçın, imza günü düzenledi.

Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nde Yabancı Dil Bölümünde okuyan ve geçtiğimiz  yıl mezun olan Sena Yağmur Yalçın’ın  2013 yılında yazmaya başladığı  “Psikopat” adlı kitabı  2015 yılının Şubat ayında  yayımlandı.  19 yaşındaki genç kız ilk kitabının ardından hemen ikinci kitabını yazmaya başladı ve “Sosyopat”  adını verdiği  bu kitabı da 5 ay önce çıktı

“19 Mayıs 2016 Perşembe günü Abdi İpekçi’de imza günü yapmayı düşünüyoruz. Kitap okumayı  seven herkesi bekliyoruz. “ diyen S. Yağmur Yalçın, kitapları ve içeriği ile ilgili şunları söyledi:

“Kitaplarımın içeriği Psikopat kitabında bir kız var ve bu kızın babası yıllar önce ölmüş, daha sonra annesi başka bir adamla evleniyor fakat bu adam bekledikleri gibi biri çıkmıyor ve kendi çıkarları için bu kızı kullanmaya başlıyor. Yıllar sonra bu kız kendi akıl hastanesinde buluyor. Dışişleri Bakanı’nın oğlu babasının yürüttüğü bazı şeyler yüzünden hayati tehlikeye girince hükümet de özel  izinle bu kızı akıl ve ruh sağlığı hastanesinden çıkartıp bu çocuğun başına koyuyorlar korusun diye ve olaylar böyle başlıyor.

Daha sonra tabi ki birkaç olaylar oluyor onu okumak isterseniz artık kitabımda okuyabilirsiniz.”




Genç Yazar Sena Yağmur Yalçın kitaplarıyla ilgili görüş ve düşüncelerini “Herkesin Gazetesi Ereğli Önder”in Sayfa Editörü Derya Cebesoy Tetik’e anlattı.