Ressam Öğretmen Mehmet Özbaşakçı’nın adı ölümünden sonra da yaşatılıyor. 60 yıldan bu yana sanat hizmeti veren Özbaşakçı Sanat Evi, Ressam  Vasfiye Bostan ve öğrencileri yeni bir sergide daha buluştular. 250 tablo ve karakalem çalışmasının yer aldığı sergi  karma sergi Atatürk Kültür Merkezi  (AKM) Vedat Can Sergi Salonunda sanatseverlerin ilgisine sunuldu. Alaplı’nın eski Belediye Başkanı ve Echomar Hastanesi’nin Başhekimi Nevzat Çimenoğlu’nun  açılış konuşması ile başlayan  tören daha sonra kurdelenin kesilmesi ile devam etti. Ressamlar, öğrencileri, aileleri ve sanatseverlerin katıldığı sergi  18 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.



Sergide; Kandillili Ressam Ayhan Altuntaş'ı Kandillililer yalnız bırakmadı. 

Karma sergide; Ayhan Altuntaş,  Çağlar Karagülmez, Cihan Kasap, Esra Üçkol, Göksel Karagülmez, Huriye Öztürk, Oktay Altıntaş, Seda Yener,  Zeynep  Çakar, Azra Günce Gündüz,  Ahmet Eren Taşdemir, Arda Aydın, Bennu Şendur, Cansu Okyay, Çağrı Gedik, Defne Su  Şanlı, Duru Ateş, Ecrin Efsa  Karaoğlu, Meleknur Aydoğdu,  Melek Yanıkoğlu, Mustafa Emir Taşdemir,  Nehir Özçelik, Neva Sönmez, Onur Çetin, Sude Karanfil, Taha Dişbudak, Zeynep Betül Zavalsız,  Arda Özçelik,  Nildeniz  Yıldız, Belis Vargan, Efe Demircan ve Alper Şaylan’ın eserlerinin yer aldı.  



Kandillililer Derneği Başkanı Korhan Us, Kandillili Ressam Leyla Çakır ve Göksel Karagülmez ile birlikte.



Milletvekili aday adaylarından GMİS'in eski Genel Başkan Yardımcılarından Rahmi Yaman'da küçük yeğeninin başarısını kutladı.