
9.500 TL'LİK PLATFORM
Tarih: 2011-07-22 00:00:00
Zonguldak Belediyesi tarafından Kapuz Plajına 9 bin 500 TLlik platform alındı.
Geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Belediyesi tarafından kendi imkanlarıyla yapılan duba dalga tarafından parçalanıp kaybolmuştu. Bunun üzerine Zonguldak Belediyesi 9 bin 500 TLye mal olan platformu alarak plaja montajı yapıldı.
Konu hakkında bilgi veren Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır 9 bin 500 TLye mal olan platformun dayanıklı olduğunu ifade ederek yıllarca denize giren vatandaşlar tarafından kullanılabileceğini dile getirdi.
Vatandaşlara hizmet vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Bakır, ayrıca önümüzdeki Ramazan Ayında da plajda çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.
Bunlar da Dikkatinizi Çekebilir
Yorum Gönder
DİKKAT!
xSuç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.