
ENGELLİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET
Tarih: 2012-09-28 00:00:00
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz ile Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti, engelli vatandaşlar ile görüştü dernek
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz ile Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti, engelli vatandaşlar ile görüştü dernek yöneticilerinin sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı İsmail Şentürk tarafından karşılanan Vali Ayyıldız ve Milletvekili Candan, Fiziksel Engelliler Derneği'nde devam eden bilgisayar kurslarında öğrenim gören kursiyerler ile bir süre görüştü. Dernek Başkanı İsmail Şentürk yaptığı açıklamasında, Ziyaretten son derece memnuniyet duyduk.
Kendi imkanlarımız ve hayırseverlerin destekleri ile bir şeyler yapmaya engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz dedi.
Kendi imkanlarımız ve hayırseverlerin destekleri ile bir şeyler yapmaya engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz dedi.
Bunlar da Dikkatinizi Çekebilir
Yorum Gönder
DİKKAT!
xSuç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.