Sponsorlu Bağlantılar

KASAPLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Tarih: 2011-11-10 00:00:00

Alaplı'da vatandaşları, kurban etlerini kıymaya dönüştürmesi kasapların yüzünü güldürdü.İlçede kasaplık yapan Yüksel Koçak, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı sonrası vatandaşların kurban etlerinin bir kısmını derin dondurucularda sakladığını, bir kısmını
Alaplı'da vatandaşları, kurban etlerini kıymaya dönüştürmesi kasapların yüzünü güldürdü.
İlçede kasaplık yapan Yüksel Koçak, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı sonrası vatandaşların kurban etlerinin bir kısmını derin dondurucularda sakladığını, bir kısmını ise kıymaya dönüştürdüğünü söyledi.  Bayram sonrası et satışlarında düşüş yaşanacağını ifade eden Koçak, şöyle konuştu:  "Kurbanlıkların kesilmesinin ardından vatandaşlar kurban etlerinin bir kısmını kıyma yaptırıyor. Kalanını ise kuşbaşı yaparak derin dondurucularda saklamayı tercih ediyorlar. Kasaplarda Bayram sonrası 2 ay iş olmaz. Bu sürede kıyma yaparak azda olsa gelir sağlıyorlar. Kurban etlerini kıyma yaptırmak isteyen vatandaşlarımızdan her hangi bir ücret talep etmiyoruz. Gönüllerinden ne koparsa 1-2 lira veriyorlar. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı zaman zaman kıyma çektirme sırası oluyor."

Bunlar da Dikkatinizi Çekebilir

Yorumlar

esnaf :

nasıl bir kurban bayramı her kes kestiği kurbanın etini kıyma çektiriyor kurbanın anlamı kalmıyor ama vatANDaşta haklı insanlar etin ne ılduğunu unuttu belkide he ne derdiniz?

Tüm Yorumlar

Yorum Gönder

DİKKAT!

x

Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.