
EREĞLİSPOR'DA TRANSFER ATAĞI
Tarih: 2011-07-13 00:00:00
Ereğli Belediyesporda yeni sezon hazırlıkları başladı. Transfer için yönetimden tam yetki alan Antrenör İsmail Yalçın transferini düşündüğü oyunculara hafta içinde resmi teklif yapacak. Ereğlisporun transfer listesinde Kozlusporlu Tayfun, Devrek Belediyesporlu Osman ve Turgay, Alaplı Belediyesporlu Önder, Karadenizsporlu Samet ve Gülüç Belediyesporlu Cemrenin yeraldığı belirtiliyor.
Geçen sezon Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele eden ve normal sezonu 4.sırada bitirerek Play-Off oynayan Ereğli Belediyesporda yeni sezon için transfer arayışları başladı. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası güven tazeleyen ve görev bölümü yapan yönetim transferde teknik patron İsmail Yalçına tam yetki verdi. Yalçının bu hafta içerisinde transfer çalışmalarını hızlandıracağı öğrenildi.
DIŞARIDAN OYUNCU
DÜŞÜNÜLMÜYOR
Daha önceki yıllarda şehir dışından transferler yapan Ereğli Belediyesporda ilk etapta dışarıdan transfer düşünülmediği öğrenildi. Transferlerle ilgili bir açıklama yapmak için erken olduğunu söyleyen Antrenör İsmail Yalçının bazı oyuncularla yolları ayırmayı ve ihtiyaç olan mevkilere transfer yapmayı düşündüğü öğrenildi.
YALÇININ ELİNDEKİ LİSTE
Transferle ilgili isim vermekten kaçınan İsmail Yalçının transfer için ilk etapta 6 ismi gündemine aldığı öğrenildi. Yalçın, geçen sezon içinde düşündüğü Kozlusporlu Tayfun listenin başındaki isim. Yalçın ayrıca, geçen sezon Devrek Belediyespor forması giyen Osman ve Turgay, Alaplı Belediyesporlu Önder, Karadenizsporlu Samet ve Gülüç Belediyesporlu Cemrenin de transferini düşünüyor. Ayrıca kaleci için arayışlarda sürüyor. Yalçının hafta içinde bu futbolculara resmi teklif getirmesi bekleniyor.
Bunlar da Dikkatinizi Çekebilir
Yorum Gönder
DİKKAT!
xSuç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.