
GURBETTEKİ BAYATLILAR, ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ'NE KATILDI
Tarih: 2015-03-11 12:30:02

Karakulak, yaptığı açıklamasında derneğe üye kazandırma yolunda devam eden çalışmalar kapsamında 700 üyesi bulunan Ereğli Bayat Köyü Derneği’nin kendilerine katıldığını açıkladı.
Zonguldak’ın her köşesinin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirten Karakulak, “Ereğli Köyü Derneği Platform üyeleri Almanya Zonguldaklılar Derneği'ne katılarak büyük bir güç oluşumunda pay sahibi oldular. Türkiye kökenli Almanya’da söz sahibi olabilecek bir Sivil Toplum Kuruluşu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Eregli Bayat Köyü Derneği Başkanı Erhan Erden ise birlik ve beraberliğin her zaman başarı sağlayacağını anımsatarak şunları söyledi:
“Bin 200 köylü Bayat Köyümüzde 700 de gurbetçi yer almaktadır. Nesiller arası kopuklukların önüne geçmek gelecek kuşaklara daha sağlam bir zeminde ortam bırakabilmek hedefindeyiz. Zonguldak’ın her noktası bir bütündür”
(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)
Bunlar da Dikkatinizi Çekebilir
Yorum Gönder
DİKKAT!
xSuç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.