Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, Aydın BİK Şube Müdürlüğü görevine atanması münasebetiyle veda ziyaretlerinde bulunuyor.

Zonguldak’ta yaklaşık 4 yıldır BİK Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Özgür Topaloğlu Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yi de ziyaret ederek veda etti.

Özgür Topaloğlu’nu, KGD ziyaretinde Başkan Vekili Mustafa Emen ve gazeteciler karşıladı. Emen yaptığı konuşmasında, “Zonguldak’ta yaptığınız çalışmalar ve hizmetlerinizden dolayı size teşekkür ediyoruz. Aydın BİK Şube Müdürlüğü görevinizde de başarılar diliyoruz. Aydın çok güzel bir şehir burada da başarılı hizmetler yapmanızı bekliyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Topaloğlu da yaptığı konuşmasında şunları söyledi. “BİK Şube Müdürü olarak görev yaptığım Zonguldak’ta güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Günler su gibi akıp gitmiş. Karaelmas diyarında 4 sene hizmetim oldu. Kimseyi kırmadım, incitmedim, görevim ne gerektirdiyse yasalar çerçevesinde onu uyguladım. Hiç kimseye dargınlığım ve kırgınlığım yoktur. Aydın’a atandım burada da görevim neyi gerektiriyorsa onu uygulayacağım. Aydın’da bir kapınız olduğunu asla unutmayın kapım her zaman sizlere açıktır, çok güzel işler yaptığıma inanıyorum ve bu yüzden alnım açık şekilde sizlere veda ediyorum. Zonguldak’ı ve sizleri unutmayacağım.” dedi.