Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiği gazetecilere yönelik “Bilgi paylaşım” toplantısının ikincisi Cumartesi günü saat 14.00’de Belediye Kültür Merkezinde bulunan dernek binasında gerçekleştirildi.
Bilgi paylaşım toplantısında bu defa DHA Zonguldak Bölge Müdürü Ersin Ercan gazetecilere mesleğe başladığı yılları, yaşadıkları tecrübelerini anlatırken, “Gazeteci önce iyi insan ve dürüst olmalı” dedi.
Bilgi Paylaşım toplantısına KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Bilgi paylaşım” toplantısının her hafta yeni bir konukla devam edileceğini belirterek, “Gazetecilerin tecrübelerini paylaşmaları büyük bir imkan. Sahada yaşanan tecrübeler gelişmemiz için çok önemli. Bu döneme AA Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy arkadaşımızla başladık. İkinci olarak Ersin Ercan arkadaşımız tecrübelerini paylaştı. Bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi. 
DHA Zonguldak Müdürü Ersin Ercan konuşmacı olarak katıldığı toplantıda gazetecinin öncelikle iyi bir insan olması gerektiğini vurguladı.  Gazeteci Ersin Ercan, Bolu ve Zonguldak’taki tecrübelerini de anlattığı “Bilgi Paylaşımı” toplantısında yaşanan engellemeler karşısında nasıl davranılması gerektiğini de örneklerle paylaştı. Toplantıya katılan tecrübeli gazeteciler tecrübelerini anlatırken, mesleğe yeni başlayan genç gazeteciler de sorular sorarak geniş bilgiler edinmeye çalıştı. Bir sonra ki “Bilgi Paylaşımı” toplantısında İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan tecrübelerini aktaracak. (Haber Merkezi)