Zonguldak'ta çevresinde "gözleri gülen adam" olarak bilinen ve tanınan Burhan Özkan geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını kaybetti.

Eğitim ve bürokrasi dünyasının dışında medya sektöründe de çok iyi tanınan ve sevilen Burhan Özkan'ın ölümü büyük şok yarattı. Kendisini tanıyıp bilenler bu haberi acı ile karşılarken, "adam gibi adam bir dosttu Burhan Hoca.. O'nun hep gözleri gülerdi. Güzel gözlü insandı" sözleriyle konuştular.

Burhan Özkan'ın cenazesi 5 Mart 2015 Perşembe günü Acılık Camisi'nde kılınan İkindi Namazının ardından Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Acılarını kaleme alanlar duygularını şöyle yansıttılar.

Zonguldak'ın yüreği kömür karası oldu bu gün.Değil Zonguldak,değil Türkiye,dünyanın içi yandı be hocam.Yetiştirdiğin onca fidan öksüz kaldı.Mekanın cennet olsun.Bizim hakkımızdan bir şey çıkmaz ama sonuna kadar helal olsun.Bu zor günde sevgili eşine,kızına ve tüm sevenlerine Allah'tan sabır ve metanet diliyorum.Hepimizin başı sağ olsun.Umarım hakkınızı bize helal edersiniz.Emeğinizin büyüklüğü tartışılmaz. Nurgül Tulgar Bakır.

Burhan Özkan hocam erken ayrıldın aramizdan. Daha gerçekleştirmeyi düşündüğün çok hayallerin vardı. mekânın cennet olsun.Ailene ve sevdiklerine sabirlar versin.Mevlam rahmet eyleye...Ece Sinoplu

 

Seni unutmayacağız Burhan hocam...lutfen herkes bir fatiha okuyabilir mi...okuyan nokta koysun yeter. Sevda Aydın Eryiğit

Şuan ne yazacağımı,ne söyleyebileceğimi bilmiyorum.Kelimelerin yetersiz kaldığı an...Burhan hocam bize arkadaş oldu,abi oldu,baba oldu..onu kaybetmekk çok acı...allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..elbet birgün hepimiz,tüm öğrencileri yine buluşacağızzzzz...Burçin Kaya.