Karadeniz Ereğli Süleymanlar Mahallesi Muhtarlığına aday olan Zihni Gürle, Önder Gazetesi’ni ziyaret etti, imtiyaz sahibi görevine getirilen Emrah Bozkuş’a başarılar diledi adaylık sürecine ilişkin ise açıklamalarda bulundu.

Gürle, Ereğli Belediye Meclis üyeliği yaptığı dönemlerde Süleymanlar Mahallesi’nin alt yapısında önemli hizmetlere imza attıklarını hatırlattı. Ereğli’nin en güzel ve önemli mahallelerinden biri olan Süleymanlar Mahallesi’ne bu zamana kadar hizmeti geçen herkese teşekkür eden Gürle açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çevremiz, ailemiz, mahalle sakinleri bizim bu süreçte görev almamız konusunda talepleri oldu. Biz de bu talepleri değerlendirdik ve Süleymanlar Mahallesine muhtarlık için adaylığımızı açıkladık. Mahallemiz ilçemizin en önemli ve güzel mahallelerinden bir tanesidir. Yerel yöneticiler ile istişarelerimizi daha da arttırarak mahallemizi daha ileri noktalara taşımak için yola çıktık. İyi bir ekip kuruyoruz. Bu ekibimiz ile bizleri göreve getirenleri mahçup etmeyeceğimize yürekten inanıyoruz”