Ercan’ın eskiden de görev yaptığı ve memleketi olan Bolu’ya tayini çıkması nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği’nde (KGD) veda töreni düzenlendi. Düzenlenen törene KGD Başkanı Osman Sav, yönetim kurulu üyeleri ve Zonguldak’ta görev yapan gazeteciler katıldı.

 

KGD Başkanı Osman Sav, Ersin Ercan’a Zonguldak’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ersin Ercan’ın gerek gazetecilik gerek ise kişilik olarak kaliteli bir isim olduğunu ifade eden Sav, “Hem Gazetecilik mesleği anlamında hem de kişilik ve insanlık olarak kaliteli birisi olarak nitelendirebileceğimiz bir arkadaşımızı Bolu’ya yolcu ediyoruz. Ersin Ercan, yaklaşık 7 buçuk yıl önce Zonguldak’a geldiği zaman gerek duruşu, gerek mesleki çalışmaları ve gerek ise insaniyetliği ile bir fark yarattı. Kendisinin Zonguldak’a büyük katkıları oldu, biz Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak ve Zonguldaklı gazeteciler olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi bundan sonraki meslek hayatına Bolu’da devam edecek. Yani görevinde kendisine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

ERCAN: “BİR AYAĞIM HER ZAMAN ZONGULDAK’TA OLACAK”

 

Zonguldak’a gazetecilik anlamında renk getiren ve önemli başarılara imza atan Doğan Haber Ajansı (DHA) Zonguldak Bölge Müdürü Ersin Ercan, Zonguldak’ta güzel dostluklar kurduğunu ve bir ayağının da her zaman Zonguldak’ta olacağını ifade etti. Zonguldak’ı ulusal medyaya taşımak için çalıştıklarını belirten Ercan şöyle konuştu; “14 Şubat 2008 yılında Zonguldak’a gelmiştim. 7 buçuk yıl boyunca da burada görev yaptım. Zonguldak’ta mesleki anlamda, gazetecilik anlamında bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. En azından aldığım olumlu tepkilerden dolayı bunu söyleyebilirim. Burada güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurduk. Zonguldak’ın adını yaptığımız haberler ile ulusalda duyurmaya çalıştık. Bolu’ya tayinim çıktı ve Bolu’ya gidiyorum. Bir anlamda sevinçliyim, çünkü ailemin yanına gidiyorum. Bir ayağım her zaman Zonguldak’ta olacak. Bolu’da görev yapacağım ve 6 ilin haberlerini ulusal medyaya taşımaya çalışacağım. Bir taraftan da burukluk var, çünkü burada gerçekten çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindik ve bunun burukluğunu yaşıyoruz. Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne hazırladıkları veda töreni ve verdikleri plaket için çok teşekkür ediyorum. Bu bir veda değil, her zaman buradaki arkadaşlarımızla görüşeceğiz, dediğim gibi bir ayağım her zaman burada olacak.”