1986-1992 yılları arasında Zonguldak PTT Bölge Başmüdür Yardımcısı ve Baş Müdürü olarak görev yapan ve 1992’de Ankara’ya PTT Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Kayhan Göksu, meslektaşımız Ali Suat Eser’i Ankara’da hastanede ziyaret  etti.  Göksu; Eser’e Zonguldak ve Zonguldaklıları çok sevdiğini belirterek “Lütfen döndüğünüzde Zonguldaklılara selamlarımı söylerseniz mutlu olurum” sözleriyle özlemini ifade etti.

Ankara Tıp Fakültesi Cebeci Kalp Merkezi’ne yatışı yapılarak, kontrolleri yapılan gazeteci Ali Suat Eser’i ziyaret eden Kayhan Göksü,, Balıkesir’de görevliyken, 1986 yılında  dönemin Ulaştırma Bakanı Veysel Atasoy’un emriyle Zonguldak’a atandığını belirterek “Zonguldak Milletvekilleri ve Sayın Bakanlarımız Veysel Atasoy, Ömer Barutçu ve Köksal Toptan ile yakın çalışma içinde olduk. Sayın Valilerimiz Tevfik Başakar, Saim Çotur ve Alpaslan Karacan de ile çalıştım” dedi.

Daha önce Çankırı PTT Bölge Baş Müdürlüğü’ne bağlı olan Zonguldak’ın, Ulaştırma Bakanı Veysel Atasoy tarafından Zonguldak PTT Bölge Başmüdürlüğü yapıldığını anımsatan Göksu sözlerini şöyle sürdürdü.

“Karabük ve Bartın’ın da başta Zonguldak’a bağlı olduğunu düşünürsek geniş çalışma alanı vardı. Sonra 2 ilçemiz il olarak ayrıldı. Ereğli dahil santral binaları bizim dönemimizde yapıldı. Köylerini de telefona kavuşturduğumuz Zonguldak’ta her siyasi partiden arkadaşlarım oldu ve Zonguldak’ı çok sevdim.

Sizi de gazeteci olarak katıldığınız toplantılardan tanıyorum. Daha önce de Ankara’ya geldiğinizde sizi ziyaret etmeyi çok istediğim halde gerçekleştiremedim, nasip bugüneymiş.

Görev yaptığım 6.5 yılda Zonguldak ve Zonguldaklıları çok sevdim. Lütfen döndüğünüzde Zonguldaklılara selamlarımı söylerseniz mutlu olurum.”