Gazeteciler Konfederasyonu Başkan ve yöneticileri Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek mesleki birliktelik konusunda destek istediler.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan ve Basın İlan Kurumu delegesi Şevket Erzen ile birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni(KGD) ziyaret ettiler.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen ve Denetim Kurulu Üyesi Çetin Özdemir ile bir süre sohbet eden misafir gazeteciler, Türkiye ve Zonguldak’ın basın ile ilgili sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunarak Karadeniz Gazeteciler Federasyonu ve Gazeteciler Konfederasyonu üyeliğine davette bulunarak destek istediler.

KGD Başkanı Osman Sav ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak gazetecilerin ekonomik ve sosyal sorunlarının çözüme kavuşması yönünde atılan tüm adımlara her türlü katkıyı vermek istiyoruz” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette Zonguldak ve Türkiye’deki basının içinde bulunduğu sorunlar ve çözümler konusunda ilgili bakanlıklar düzeyinde çalışmaların başlatılacağını söyleyen Başkan Nuri Kolaylı önümüzdeki günlerde konfederasyonun daha aktif faaliyetlerde bulunacağını ifade ederek KGD Başkanı Osman Sav ve yönetime teşekkür etti.