Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dernek gazetesinin hazırlanması ve “Çalışan Gazeteciler” konulu karma fotoğraf sergisi açılması için çalışma başlattı.

 KGD Yönetim Kurulu, üye gazetecilere de bir duyuru yaparak hem KGD Gazetesi’ne hem de karma fotoğraf sergisine katkı vermelerini beklediklerini bildirdi.

KGD Yönetim Kurulu’nun açıklaması şöyle; “Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak, 10 Ocak 2014 tarihinde kutlayacağımız ve gazeteciler için çok anlamlı olan Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle etkinlik çalışmalarımızı başlattık. KGD Bayram Gazetemizi, çok anlamlı bulduğumuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de yayınlayacağız. Değerli üyelerimizden gazetemize yazı-haber-fotoğraf katkısı bekliyoruz.

Diğer yandan yine 10 Ocak Gazeteciler Günü’nün anlamına uygun olarak gazeteci arkadaşlarımızın fotoğraf çalışmalarını içeren “Çalışan gazeteciler” konulu bir fotoğraf sergisinin hazırlıklarını da sürdürüyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızdan fotoğraf sergisine katkı bekliyoruz.

Değerli üyelerimiz, hem gazetemizde yayınlanması için haber-fotoğraf ve yazılarını hem de fotoğraflarını sergilenmesi amacıyla fotoğraf çalışmalarını derneğimiz e-posta adresi [email protected]  gönderebilirler.

Katkı verecek üyelerimize şimdiden teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının sürmesini diliyoruz”.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, gazete hazırlıklarıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri Sinan Çetinbakış’ın, sergi çalışmalarıyla ise Başkan Yardımcısı Sermet Aksu ile Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Öksüz’ün görevlendirildiği belirtilerek detayların kendileriyle görüşülebileceğini ifade etti.