Akçakocalı gazeteci ve genç yazarlarımızdan Erhan Yalçın ‘‘Bugün Yeni işinizin ilk günü” isimli kişisel gelişim kitabı ile okur severlerin karşısına çıktı. Yalçın’ın kitabı Çuhallı çarşısındaki “Şubumi” kitapevinde satışa sunuldu.

Genç yazar Erhan Yalçın ilk kitabını çıkardı. Aslen Akçakocalı olan Yalçın, “Bugün Yeni işinizin ilk günü” isimli kişisel gelişim kitabı ile okur severlerin karşısına çıktı. Erhan Yalçın Çatı Kitapları tarafından yayınlanan kişisel gelişim kitabı işsizliğin başlıca sebeplerini ve başarı hikâyelerini isteyen ve inanan insanın neleri başarabileceğini Farklı işlerle uğraşan, farklı koşullarda yaşayan ve farklı hedefler peşinde koşan insanların hayallerini başarılarını okurken, başarı yolunun nerelerden geçtiğini anlatan genç yazar. Kitabın içeriği hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

 

Hepimizin hayalini kurduğu ve gerçekleştirmek istediği bir şeyler vardır.

 

Bu yazımızda, isteyen ve inanan insanın neleri başarabileceğini göreceğiz. Farklı işlerle uğraşan, farklı koşullarda yaşayan ve farklı hedefler peşinde koşan insanların hayallerini başarılarını okurken, başarı yolunun nerelerden geçtiğini anlayacağız.

 


Günümüzde, insanların birçoğu ihtiyaçlarını karşılamak için kendilerine zaman bulamıyorlar yâda boş zamanlarını değerlendiremiyorlar hayallerinden, umutlarından vazgeçiyor ve mutsuz bir yaşamı kabullenmek zorunda kalıyorlar... Peki! Neden?

• İşsiz misiniz?
• Paramı lazım neden kendin kazanmıyorsun?
• Bugün yeni işinizin neden ilk günü olmasın?
• Neyi iyi yaparım? Yeteneklerinizi becerilerinizi küçümsemeyin
• İçimizdekilere keşfedelim
• Yarın bambaşka bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun?
Peki bu durumu kabullenmek zorunda mıyız?
Bu bizim geleceğimiz, kaderimiz olabilir mi

Tabii ki de hayır
İnternet karşısında zamanınızın bir bölümünü geçiyorsanız ya da boş zamanınız da yapacak bir şey bulamıyorsanız az enerji çok iletişim ile kazanan olmak istiyorsanız o zaman sizi Bugün yeni işinizin ilk gününe davet ediyorum
Kötü giden her şeyden sonra bir kere dinlenmesi gerektiğine inandım
Hayatımız bir bulmaca gibidir ilk baktığımızda karışık gelir, biliyoruz ki gözüktüğü kadar karışık değildir Bundan sonra hayata dair her şeyi bulabileceğiniz yeni bir dünya kapılarını size aralıyor...
Yaşamak Risk ise Gülmek "SARTIR" hayat , bize bir şeyler anlatmak istiyor ama ne?