Kdz. Ereğli’nin köklü gazetelerinden biri olan  Gündem Gazetesi, 25’inci kuruluş yıldönümünü düzenleyeceği geçi ile kutlayacak.

13 Kasım 1989 yılında emekli Öğretmen merhum Ali Osman Eser ve oğlu Ali Suat Eser tarafından kurulan Gündem Gazetesi’nin çeyrek asra ulaşan tarihinde ilçe basını içerisindeki temel taşları arasındaki yerini aldı. Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, gazetenin kuruluşunun 25. Yıldönümü nedeniyle 15 Kasım 2013 Cuma günü akşamı Site Kulüpte yemek düzenlediklerini duyurdu.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinde 24 yıldır hizmet verdiklerini belirten Eser, şunları söyledi: “15 Kasım Cuma akşamı saat: 19.00’da düzenleyeceğimiz gecemize 24. yılı dolu-dolu geride bırakmak ve 25. yayın yılına adım atmanın gururunu yaşayacağız. Gündem Gazetesi bölgenin sesi soluğu olma amacıyla kısıtlı imkanlara karşın önemli mücadeleler veriyor. Gündem Gazetesi’ne ilk günden bu güne kadar emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu gecemizde mutluluğu herkesle paylaşmak istiyoruz. Bu onurlu bayrağı devir aldığım değerli ağabeyim Ali Suat Eser’in çizgisinde yayın hayatını sürdüren gazetemiz Yayın ve Hukuk Danışmanımız Yücel Eser’in görev ve sorumlulukları ile büyüdü.  Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören, kadromuza katıldıkları günden bu yana büyük güç katan  Şaban Atalay, Hediye Eser,  Aysun Köseoğlu, Aydın Ayhan ve Hüseyin Çolpan gibi gazeteye emek veren isimleri unutmamız mümkün değil. Geniş köşe yazarı kadrosu, tarafsız ve sorumlu yayın anlayışıyla her daim aranılan ve beğenilen gazete olma özelliğini sürdüren gazeteniz Gündem, yine okurlarından, kamuoyundan, bölge halkından aldığı güç ve destekle düzenleyeceğimiz bu yemekte bir araya gelerek bu çeyrek asra girmenin coşkusunu yaşamak istiyoruz”