Gazeteniz Önder’in imtiyaz sahipliği görevine Mehmet Emrah Bozkuş’un getirilmesinin ardından kutlama ziyaretleri ve tebrikleri devam ediyor. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Milletvekili Ercan Candan’ın danışmanı İbrahim Cöbek, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Sahiplerinden İrfan Yazıcıoğlu, İsmet Yazıcıoğlu, 

Mustafa Yazıcıoğlu, Yağmuroğlu Şirketler Grubundan Hüseyin ve Cemal Yağmuroğlu telefonla arayarak Bozkuş’a yeni görevinde başarılar dilediler.

 

EREĞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Noyan Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Atay ve Birol Bektaş, ziyaretlerinde Önder Gazetesi’nin tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışının devamını temenni ettiler. Başkan Keskin, “Önder Gazetesi gerek gazete gerek internet sitesi ile bölgenin yakından takip ettiği medya organlarımızın başında geliyor. Haberlerinin güvenirliliği, polemikten uzak toplumun sorunlarını dile getiren yayıncılık anlayışınız pek çok meslektaşınıza da örnek olduğuna inanmaktayız. Ereğlililer Derneği olarak büyük önem verdiğimiz Önder Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğine Ereğlili bir ismin gelmesi de bizleri son derece memnun etmiştir” sözleri ile konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozkuş ise Ereğlililer Derneği’ne dün olduğu gibi bugün de yarın da destek vermeye devam edeceklerini hatırlattı.

 

ÖNCEKİ MECLİS ÜYELERİNDEN ZİYARET

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin önceki dönem meclis üyelerinden Süleyman Yağmuroğlu ve Feyzi Yılmaz’da Önder Gazetesi’nin merkez bürosunu ziyaret ederek gazeteniz Önder’in kurucusu Celal Bozkuş ve Sahibi Mehmet Emrah Bozkuş ile görüştü. Ziyarette gündeme ilişkin gelişmeler değerlendirilirken Yağmuroğlu ve Yılmaz, genç yaşta önemli bir göreve gelen Mehmet Emrah Bozkuş’a başarı temennisinde bulundular.

 

OKSİJEN MEDYA REKLAM BİLİŞİM ZİYARET

Ereğli’de billboardların işleticiliğini yapan köklü firmalardan Oksiyen Medya’nın yöneticisi Cengiz Keleş’de Önder Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Emrah Bozkuş’u kutlayanlar arasında yer aldı. Gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret eden ve Bozkuş’a, “hayırlı olsun, bu görevi de başarı ile sürdüreceğinize yürekten inanıyorum” sözleri ile konuşan Keleş, Önder Gazetesi personeli ile de bir süre sohbet ederek yayın sürecine ilişkin bilgiler aldı. Bozkuş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.