Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ile Özel Level Hospital arasında gazeteciler, eş ve çocuklarıyla birinci dereceden yakınlarının muayene, teşhis ve tedavilerine yönelik işlemlerin yüzde 20 indirimli uygulanması için 2 Şubat 2015 tarihinde bir protokol imzalandı.

KGD ile Özel Level Hospital arasındaki protokole Hastane Başhekimi Opr. Dr. Okan Biçgi ile KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav imza koydu. İmza törenine KGD Genel Sekreteri Sinan Çetinbakış ile Başkan Vekili Mustafa Emen de katıldı.

 

 

Başhekim Okan Biçgi, daha önce hastanede yaşanan sorunların hızla giderildiğini, Zonguldak ve bölgenin en büyük özel hastanelerinden biri olan Level Hospital’in tam teşekküllü hastane olabilmesi için tüm eksikleri kısa sürede gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

 

180 nitelikli personelin istihdam edildiği hastanenin verdiği hizmetlerden gazeteciler ile onların eş ve çocuklarının yanı sıra birinci dereceden akrabalarının da yararlanmasını hedeflediklerini belirten Biçgi, “Hastanemiz tarafından verilecek Sağlık Kart ile gazeteci arkadaşlarımız hastanemizde verilen tüm sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Hastanemizde konusunda uzman ve tecrübeli doktorlarımız, uzmanlarımız nitelikli sağlık hizmeti veriyorlar. Hızla yükselen bir ivmemiz var. SGK ile anlaşmalı hastane durumundayız. Yoğun bakım ünitemizi büyütmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız var. Ameliyathanelerimiz, son teknolojiyle donatılmış tetkik birimlerimiz, Çocuk yoğun bakım servisimiz de hizmet veriyor. Bu hastane Zonguldak için büyük bir kazanım. Bu kazanıma herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Bizler sağlık alanında her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

 

Amaçlarının Zonguldak’ın değerlerine sahip çıkmak ve üyelerine kolaylıklar sağlamak olduğunu söyleyen KGD Başkanı Osman Sav, “Gazeteciler ile Level Hastanesi Başhekimi Okan Biçgi arasında her zaman bir diyalog vardı. Ancak bugün imzaladığımız protokolle bunu hem kamuoyuna deklare etme anlamında hem de üyelerimizin buna sahip çıkması anlamında imzaları atıyoruz. Okan Bey’in de söylediği gibi karşılıklı güven ilişkisini de gösterme anlamında bu imzayı atıyoruz. İnşallah Zonguldak’ımıza, Level Hastanesi’ne ve gazetecilerimize hayırlı olur” şeklinde konuştu.