Gazeteciler, bu yıl ikincisi düzenlenen Köseler Kalkındırma Derneğinin düzenlediği yemekte bir araya geldiler. Yemeğe, göreve gelmesinin ardından kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Köseler Mahallesi Muhtarı ve İşçi Emeklileri Derneği Ereğli Şube Başkan Vekili Saip Erarslan, İşadamı Erol Çivici, muhtarlar, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Amelebirliği Armutçuk Temsilcisi Çetin Yiğit, Serbest Muhasebeci Emrullah Erdoğan, Ereğli Belediyesi personelleri, bazı mahalle muhtarları, çok sayıda gazeteci ile mahalle sakinleri katıldı.

Organizasyona ev sahipliği yapan ve konuklarını kapıda karşılayan derneğin kurucularından İsmet Koç yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

"Bu yemek gazetecilerin yemeğidir. Daha önce gazeteci arkadaşlara söz vermiştik, sözümüzü yerine getiremedik o gün ki şartlarda. Bu yemeğin siyasi bir yanı yoktur. Bu yemek Köseler Mahallesi Kalkınma Derneğinin katkıları ile hazırlanmıştır" sözleri ile konuşan Koç, ayrıca Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'e Kışla, Elmatepe, Köseler Mahallesi halkı adına da teşekkür etti.

Özellikle Elmatepe ile Gülüç köprüsü arasındaki alanda tır parkları nedeniyle yaşanan sorunun ortadan kaldırılması yine ilçede uyuşturucu ile mücadelede önemli başarılar elde eden Emniyet Müdürü Küçük ve ekibine teşekkür eden Koç, "Huzurlu ve mutlu bir kentte yaşıyoruz, bunda emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" sözleri ile konuştu.

Emniyet Müdürü Küçük ise Kaymakam Nazım Madenoğlu'nun talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlattı, mahalle halkının gösterdiği yakın ilgiye de teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)