Kdz.Ereğli'de kısa süre önce yayın hayatına başlayan ve imtiyaz sahipliğini İşdamı Mustafa Özkan'ın yaptığı Medya Herkül Yayın Grubu için tanıtım gecesi düzenlendi.

 

Cehennemağzı Mağaraları Acheron Kafeterya'da düzenlenen geceye AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, siyasi parti ilçe başkanları bazı belediye meclis üyeleri, iş dünyasından isimler ve basın mensupları katıldı.



Gecenin açılış konuşmasını yapan ve aynı zamanda da Medya Herkül'ün yazı işleri müdürlüğü görevini üstlenen Gazeteci Altan Akçakese, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyeleri ve davetlilere teşekkür etti. Akçakese Medya Herkül'ün kapılarının herkese açık olacağını belirterek, "Özellikle ilçemizde insanlar basın kuruluşlarını hep belli bir siyasi ideolojinin ürünü kabul ettiler. Biz bu yola çıkarken Medya Herkül'ü asla bir siyasi ideolojinin ürünü yapmamaya azmettik. Sadece temel hedef olarak vatandaşın sesi olmaya gayret edeceğimizi kendimize yol edindik." dedi. ,

 

ÖZKAN, "AMACIMIZ KİŞİSEL MENFAAT DEĞİL"

Daha sonra konuşan imtiyaz sahibi Mustafa Özkan ise, kendisinin inşaat işiyle uğraşan bir işadamı olarak neden medya işine girdiğini merak edenlerin olabileceğini ifade ederek, neden medya sektörüne girdiğini "Ereğlimize en ufak bir katkı sağlayacak, bize manevi açıdan haz sağlayacak bir sürece getirmek için sesimizi gür çıkartabileceğimiz, sessizlerin sesi olacak, mazlumların hakkını arayacak, mağdurların sözcüsü olacak bir yandan da güçlü olduğunu düşünerek ezenlere karşı dik duracak bir anlayışla hizmet etmek için bu sektörü tercih ettik. Amacımız kesinlikle kişisel menfaat değil. Böyle bir menfaat içerisinde asla olmadığımızı da göreceksiniz. Bizim bir tek amacımız ve sevdamız var o da bize eğitimimizde, iş hayatımızda katkı sağlamış bu şirin kentimize bir nebze dahi olsa katkı sağlayabilmek."sözleri ile açıkladı.

 


ÇATUROĞLU VE MADENOĞLU DA KUTLADILAR

Gecede ayrıca AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da birer konuşma yaparak yayın gurubunun imtiyaz sahibi Mustafa Özkan'ı kutladılar ve tüm Medya Herkül çalışanlarına yayın hayatlarında başarılar dilediler.

Gece konuşmaların ardından davetlilere verilen ikramla devam etti.

 

(Haber Merkezi)