Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yönetimi, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürlüğü’ne tebrik ziyaretinde bulundu.

 
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, beraberinde KGD Genel Sekreteri Sinan Çetinbakış ve yönetim kurulu üyesi Çetin Sezgin ile birlikte, İHA Zonguldak Bölge Müdürlüğü’nün Gazipaşa Bulvarı üzerinde bulunan yeni ofisini ziyaret etti.

 

Başkan Sav, İHA Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın’a yeni hizmet binalarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

İHA’nın Türkiye’nin önemli basın kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken KGD Başkanı Osman Sav, Aydın'a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. İHA Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumsal hizmet kalitesini yükseltebilmek amacıyla sürekli yenilenme ve gelişim içerisinde olduklarını söyledi.

 

Yaklaşık 8 aydır Zonguldak'ta bulunduğunu hatırlatan Aydın, Zonguldak'ın yanı sıra Kastamonu, Bartın, Karabük illeriyle birlikte batı Karadeniz bölgesinde doğru, objektif ve hızlı habercilik adına hem kurumsal alt yapıyı güçlendirme hem de personel yapılanması konusunda çalışmaları büyük ölçüde tamamladıklarını kaydeden Aydın, İHA'dan haber kullanan yerel ve bölgesel medya kuruluşlarına özel, nitelikli ve her geçen gün artan sayıda haber servis ederek, hem medya kuruluşlarının memnuniyetini artırdıklarını hem de kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli bir rol üstlendiklerini sözlerine ekledi.