22 Nisan 1992 yılında Celal Bozkuş tarafından kurulan Önder Gazetesi, 24. Yayın yıldönümü coşkusunu yaşıyor.
Bu coşkumuzu bizlerle paylaşmak için gazetemiz merkezine ziyaretler, telefon ve çiçek göndererek kutlamalar gün boyu devam etti. Ziyaretlerden bir kısmı şu şekilde:



DOĞRU HABERCİLİK VURGUSU

Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay da gazeteniz Önder’in kuruluşunu kutlayanlar arasında yer aldı. Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüşen Oktay, özellikle ilçede Kızılay’ın haberlerinin kamuoyuna aktarılması konusunda gösterdiği destekten ötürü teşekkür etti. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile Önder Gazetesi’nin örnek olduğunu belirten Oktay, “Daha nice yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum” dedi.




Kdz. Ereğli Türk Metal  Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Soner Uslubaş, Şube Eğitim Sekreteri Mehmet Karakaya gazetemiz merkezini ziyaret ederek kuruluşumuzun 24. yayın yılını kutladı. Emrah Bozkuş ile görüşen Türk Metal Yöneticileri başarılarımızın devamını diledi.



Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Ereğli Belediyespor İkinci Başkanı Ayhan Atay, Önder’i ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş ile görüşerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.



Ereğli Kent Konseyi Esnaf Çalışma Grubu Başkanı Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Üyesi İsmet Yazıcıoğlu gazetemiz merkezini ziyaret ederek 24. kuruluş yayın yılımızı kutladı. Yazıcıoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş ile bir süre sohbet etti.



Gazetemizin kuruluşunun 24. yıldönümü nedeniyle Kdz. Ereğli Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, dernek üyeleri Timur Şen ve Ercan Yalçın gazetemiz merkezini ziyaret ederek, Emrah Bozkuş ile görüştü. 



Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu ve partililer, gazetemiz merkezini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş ile görüştü. Gazetemizin kuruluşunun 24. yayın yılını kutlayan Büyük Birlik Partililere, Emrah Bozkuş da seçim sürecinde başarılar diledi.



Kdz. Ereğli Belediyesi'nin eski başkan yardımcılarından Ethem Özdemir, Önder Gazetesi'nin yeni yayın yıldönümünü kutladı ve toplumu doğru bilgilendirmede üstlendiği görevi yerine getirmedeki özverisini bir okuyucu olarak takdir ettiğini belirterek "başarılar diliyorum"  dedi.



Kdz. Ereğli Yıldızları Motorsiklet Kulübü Yönetim Kurulu, Önder Gazetesi'nin 24. yayın yıldönümünü kutladı, başarı temennisinde bulundu. Kdz.Ereğli'de motorsiklet tutkunlarını bir arada tutmaya çalıştıklarını amaçlarının ise vatandaşları rahatsız etmeden bu tutkuyu yaşamaları olduğunu belirten Kdz. Ereğli Yıldızları Motorsiklet Kulübü Yönetim Kurulu, tarafsız ve ilkeli duruşu nedeniyle Önder Gazetesi'ni kutladılar.




Refikimiz Sahil Gazetesi'nin Sahipleri Serpil Demir ile Yalçın Kasapoğlu evlilik hazırlıklarını sürdürürken, Gazeteniz Önder'in 24. yayın yıldönümü heyecanını haber merkezimize pasta ile gelerek paylaştılar. Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Kasap'ın da katılarak başarı dilediği ziyaretten dolayı  Önder'in İmtiyaz Sahibi Mehmet Emrah Bozkuş kendilerine teşekkür etti.





EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İBRAHİM CÖBEK

Gazete merkez bürosunu ziyaret eden Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, gazete personelini başarısından ötürü kutladı Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ve İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş ile görüştü. 24. Yayın yıldönümünü kutlayan ve başarı temennisinde bulunan Cöbek, tarafsız ve ilkeli yayıncılığın devamını diledi.



Zonguldak Valisi Ali Kaban, gazeteniz Önder’in 24. Yayın yıldönümünü kutladı. Kaban kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“24. Yayın yılını en içten dileklerimle kutluyor, basın meslek ilkelerine bağlı, ilkeli, tarafsız, doğru habercilik anlayışınızın her zaman olduğu gibi devam ettirilmesi temennisiyle tüm çalışanlara başarılar diliyorum”




CHP Zonguldak Eski Milletvekili Aday Adayı Kamuran Ayyıldız, Ereğli’nin tanınmış simalarından Endüstri Mühendisi Suat Önder, gazetemiz merkezini ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi M.Emrah Bozkuş ve Sayfa Editörümüz Derya Cebesoy Tetik ile görüştü. Ziyarette 24. yıl pasta kesilerek kutlandı.




24. yayın yılı kutlamaları çerçevesinde Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum, Ereğli Belediyespor Yöneticisi ve Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu gazetemizi ziyaret ederek Emrah Bozkuş ile görüşerek başarılar dilediler.




Kdz. Ereğli esnaflarından Aydınlı Grup’un sahibi Mustafa Aydınlı ve mağaza sorumlulsu Hülya Küçüksakallı da gazetemiz merkezini ziyaret ederek kuruluşumuzun 24. yayın yılını kutladı. 





CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve Erdemir Emeklisi Cengiz Özdemir gazetemiz merkezini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş ile görüştü. Demirtaş, gazetemizi yakından takip ettiğini belirterek başarılar diledi.

TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ KDZ. EREĞLİ ŞUBESİ İKİNCİ BAŞKANI SAİT ERARSLAN:
Telefonla gazetemiz merkezini arayarak tüm yönetim adına gazetemizin kuruluşunun yıldönümünü kutladı.

KANDİLLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN AVUKAT KORHAN US:
"İlkeli ve tarafsız yayıncılığı benimsemiş olan ÖNDER GAZETESİ nin yeni yaşını kutlar, yayın hayatının daha  nice uzun yıllar sürmesini dileriz"


KDZ.EREĞLİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET CİVELEK: 
"Bölgemizin istikrarlı gazeteleri arasında önde gelen ÖNDER Gazetesi’nin 24. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görsel ve işitsel medyanın yanında yazılı basınımızın yeri elbette farklıdır. Başta ilçemiz olmak üzere, Zonguldak bölgesindeki saygın ve düzeyli gazeteler arasında en iyi yere sahip olan Gazetesi’ne ve değerli çalışanlarına yeni yayın döneminde de başarılar temenni ediyorum"

 

KARAELMAS GAZETECİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU: 
22 Nisan 1992 yılında kurulan ve Kdz. Ereğli’de günlük olarak yayın hayatına devam etmekte olan ÖNDER Gazetesi 23 yılı geride bırakıp 24. Yılına girmenin haklı gururunu yaşıyor. Celal Bozkuş’un kurucusu olduğu, İmtiyaz sahipliğini Mehmet Emrah Bozkuş’un, Sorumlu Müdürlüğünü Mustafa Kemal Bektaş’ın ve Sayfa Editörlüğünü de Derya Tetik’in yaptığı Ereğli ÖNDER Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutluyor ve başarılı yayın hayatında daha nice yıllar diliyoruz.


EREĞLİ KENT KONSEYİ BAŞKANI NOYAN KESKİN: Önder Gazetesi, bölgemizin sorunlarına çözüm noktasında köprü görevini üstlenerek, güçlü yazar kadrosu ile bunları kamuoyuyla etkin bir şekilde paylaşmaktadır. Bu düşüncelerimle, Önder Gazetesi’nin başarılı çalışmalarının nice yıllar devam etmesini diler, kuruluş yıldönümünüzü kutlarım.                                                   

 

Avrupa Demokratlar Birliği (UETD) Gelsenkirchen Başkanı ve Almanya Zonguldaklılar Derneği 7-8 Dönem Başkanı Erol Yukarıbaş: Tarafsız, ilkeli, doğru habercilik anlayışınızın yanında tek Kdz.Ereğlimizin, Zonguldağımızın değil, Avrupa’daki gurbetçilerimizin de sesi, kulağı gözü oldunuz. Bunun için gazetenin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkesi tebrik ederken, 24. Yılınızı kutluyor, daha nice yılları böyle başarılı bir şekilde geçirmenizi diliyorum.

İLHAN AKKAYA: Dürüst ilkeli yayıncılık yapan Önder gazetesine nice seneler diliyorum. Tüm çalışanlarını da candan kutluyorum. Yerel basınımızın güzide gazetesinin doğum günü kutlu olsun. okurlarınız ve sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu başarılı günler diliyorum.

Emekli Gazeteci Necmettin Yaşar: Bu azim ve meslekteki hiçbir zaman tükenmeyen yaşadıkça artan günün her saatinde vazifeyi yerine getirdiğiniz adı gibi her zaman Önder olarak basın hayatına devam edecek olan Önder Gazetesi’nin 24. Yılını kutluyorum. Gazetede adları geçenleri kutluyor aynı şekilde aynı doğrultuda bölgemize hizmetlerinizi diliyorum.

MESE İletişim Danışmanlığı Mert Aybars: Ereğli Önder gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim. Saygılarımla.

Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik: Tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışınızın devamını diliyor gazetenin hazırlanmasından okuyucu ile buluşmasında emeği geçen tüm arkadaşlara selam ve saygılarımı iletiyorum. Nice yıllara Önder Gazetesi.

DSP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur: Önder Gazetesi calışanlarını kutlar, başarıların devamını dilerim nice nice yıllara.

DEVLET ESKİ BAKANI VE CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖNAY ALPAGO:

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice başarılı, mutlu yıllar dilerim. Emeğinize ve kaleminize sağlık.

ALMANYA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ YÖNETİMİ: Gurbette yaşayan Zonguldaklıların da sesi, gözü, kulağı olan gazeteniz Önder’in yeni yayın yıldönümünü kutlar, gazetenin kurucu ve sahibi başta olmak üzere emeği geçen tüm personeline sevgi ve saygılarımı gönderiyoruz. Nice mutlu yıllara Önder Gazetesi.

 

MÜSİAD KDZ.EREĞLİ ŞUBE YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM SEZER:
23. Yayın Yıldönümünü geride bırakan gazeteniz ÖNDER’in, 24. Yayın Yılına girmiş olduğunun haberini almış bulunmaktayız. Geçen 23 senelik zaman zarfında bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında göstermekte olduğunuz objektif ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik ederken, daha nice uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atacağınıza can-ı gönülden inandığımızı da belirtmek isterim. Bu vesile ile şahsım ve dernek üyelerimiz adına bundan sonra yapacak olduğunuz çalışmalarda başarılar dilerken, başta siz ve gazetenizin kurucusu Sayın Celal BOZKUŞ beyefendi olmak üzere gazetenizin hazırlanması, baskısı ve bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınızın da 24. Yayın Yıl Dönümlerini kutlarım.

ZONGULDAK EREĞLİSPOR BAŞKANI KAAN KOCAMAN:
Bölgemizde yerel medya denilince ilk akla gelen gazetenizin 24.yayın yılını kutlarım. Yayıncılık anlayışınızla bölgemizde örnek teşkil ediyor olmanız, gazetecilik mesleğinde idol olduğunuzun göstergesidir.  Spora ve sporcuya önem veren bir habercilik anlayışınızın varlığı ise bizleri oldukça mutlu etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Zonguldak Ereğli Spor Kulüp Başkanı olarak Önder Gazetesinin 24.yaş günü kutlarım.


KUTLAMA MESAJI YAZANLAR
Seyfettin Temelkuran, Ergin Akmeşe, Zeki Oker, Hakan Tekin, Birol Demircan, Aslı Öz, Mustafa Bektaş, Ender Öner, Aysun Tunca, Orhan Çiller, Mustafa Kayacan, Orhan Kutlu, Yasemin Özdemir, Demirhan Demircioğlu, Zeki Turgut, Ufuk Uslu, Müzeyyen Varlık, Serdar Köktürk, Muharrem Sağlam, Fikret Duman, Murat Sevim, Ertan Demirhan, Ereğli FM, İlker Kapkaç, Mehmet Kale, Ercan Merve Mısırlı, İbrahim Çelik, Abdülkadir Akyürek, Hülya Şereflier, Barbaros Özdemir, Burak Emrah Yapıcı, Şaban Atalay, Noyan Can, Cüneyt Şahinöz, Erol Pesen, Rüstem Erdoğan, Yılmaz Kökçü, Ahmet Erdoğdu, Aydın Ayhan, Sevil Ceylan, Nevzat Göl, Şaban Üstün, Aykut Koç, Ziya Bilginer, Funda Sezer, Fahri Saka, Turgut Hamzaçebi, Gül Akşit, Ahmet Üstün, Mesut Ustamehmetoğlu, Nazmi Kocaman, Hakan Kayar, Muhammet Ali Ateş, Nigar Türkoğlu, Taner Aslan, Şefik Özbay, Seyfi Sefer, Ali Deliak, Özkan Hayri Azman, Yakup Aydoğdu, Yaşar Önelge, Mustafa Türkyılmaz, Abdullah Eren, Mustafa Küçüköksüz, Mehmet Küpeli, Mehlika Özdemir, Vedat Atasoy, Emine Ekşi Kaya, Hüseyin Çelik, Bayram Ruhşen Taş, Zeki Külekçi, Emine Bozkurt, Burhan Küçük, Yılmaz Kaldırım, Yavuz Akçakese, Nilay Suvardar, Ethem Özdemir, Erol Ünlü, Sabri Demirbaş, Turgay Gürbüz, Şaban Yılmaz, Şükran Yıldız, Nevin Erhal, Cevdet Akgün, Emrah Akpınar, Serpil Demir, Ahmet Canbaba, Erhan Kefeli, Yaşar Dalgıç, Tuncay Aydoğdu, Sabri Soyçelik, Mustafa Naci Yalçınkaya, Nezahat Turan, Şeref Şen, Erhan Beykoz, Hakkı Kılıç, Tayfun Seferoğlu, Gülay Kaymaz, Turgut Hamzaçebi, Erdal Erbil, Aydın Ermişoğlu, Emirhan Bektaş, Özlem Arsoy Kölemenoğlu, Orhan Akçabelen, Yaşare Aydın, Nezahat Turan, Erhan Beykoz, Adnan Aras, Ali Yorulmaz, Behçet Ak, Hakkı Çoban, Maksut Beykoz, Nermin Akkaya, Mustafa Kuru, Şeref Şen, Turgut Civelek, Suat Aykan, Huriye Yaman Akın, Hicran Morca Gürkan, Kemalettin Bektaş, Kadir Özdemir, Bahattin Arı, Şahin Özgenç, Mehmet Paşakahyaoğlu, Ayşe Bekar, Erol Oynar, Emine Uysal, Musa Erdoğan, Mustafa Yaman, Mustafa Karagöz, Sevil Öztürk, Cengiz Bozlar, Altıner Kalafat, Almanya’dan Foto Beyza, Mehmet Kocatürk, Kerim Kubalas, Hülya Şereflier, Önder Aslan, Kandilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Akdoğan, Yaşar Demirel, Perihan Yavuz, MHP’nin Kdz.Ereğli’deki geçtiğimiz dönem Ereğli Belediye Başkan adayı işadamı Mevlüt Özdemir, Tayfun Kurnaz, Marmara İşletme Yöneticisi Serdar Şengün, Ergin Dilek, Ersin Sevim, Ayhan Ünal, Zafer Yüksel Karadağ, Kenan Çubukçuoğlu, Gürcan Çiv, Murat Aydın, Ersin Aktaş, Turan Mercan, Ayşe Sibel İşeri, Hasan Haşıl, Hacı Ali, Tuncay Tuğba Ertürk.