Karadeniz Ereğlililer Derneği, Balıspor Kulübü Yönetim Kurulu, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, Almanya Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ereğli Baro Temsilcisi, Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Tayyar Kartal, Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, Anadolu Ofset Matbaa, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yağmuroğlu, Cemal Yağmuroğlu, Kdz.Ereğli Sigorta, Bektaş Demir Çelik, çiçek göndererek kuruluş yıldönümünü kutlayanlar arasında yer aldı.

ÇİÇEKLİ PASTALI ZİYARET

Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız ve Eken Otel Sahibi Suat Önder'de çiçek ve pastayla geldikleri Önder Gazetesinde, çalışanları kutlayarak gazete İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş ile görüştüler. CHP'nin önceki ilçe Başkanı Yaşar Balcı da ilk ziyaretçiler arasına katılarak, yayın yıldönümümüzü kutladı. Gazetenin kuruluşunda büyük emeği geçen Cam Cafe'nin Sahibi Sami Yılmaz'da ziyaretçiler arasında yer aldı. 

KDZ. EREĞLİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek'in, Celal Bozkuş'a gönderdiği kutlama mesajı şu şekilde: Bölgemizin istikrarlı gazeteleri arasında önde gelen ÖNDER Gazetesi'nin 23. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görsel ve işitsel medyanın yanında yazılı basınımızın yeri elbette farklıdır. Başta ilçemiz olmak üzere, Zonguldak bölgesindeki saygın ve düzeyli gazeteler arasında en iyi yere sahip olan Gazetesi'ne ve değerli çalışanlarına yeni yayın döneminde de başarılar temenni ediyorum

EREĞLİLİLER DERNEĞİ

Karadeniz Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu, Önder Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş'a gönderdiği kutlama mesajı şu şekilde: Yayın hayatına başladığı günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, tarafsız haber anlayışıyla, farklı bakış açısıyla bölgemizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunan, halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olan Önder Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, başta siz olmak üzere tüm ekip arkadaşlarınızı tebrik eder, başarılı yayın hayatınızın devamını dileriz

GAZETECİ AYDIN ARSLANYILMAZ

Pusula Gazetesi Yayın Koordinatörü Aydın Arslanyılmaz'ın kutlama mesajı şu şekilde: Ereğli ilçesinde günlük olarak yayım hayatını sürdüren, objektif haberleriyle bölgenin sesi olan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumlulukları Bildirgesine kayıtsız uyan, bir dönem onurla görev yaptığım, imtiyaz sahipliğini Celal Bozkuş, Genel Yayın Yönetmenliği'ni Mehmet Emrah Bozkuş, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü'nü Mustafa Kemal Bektaş, Sayfa Editörlüğü'nü Derya Cebesoy Tetik, köşe yazarlığını Eyüp Bektaş'ın yaptığı Önder Gazetesi'nin 23'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

KUTLAMA MESAJLARI

MADEN MÜHENDİSİ ATİLLA ASLAN: 

Yerel basınımızın lideri konumunda olan, tarafsız ve ilkeli haberler sunan, Gazetemiz Önder'in kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

AK PARTİ EREĞLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ESRA ALPAGO: 

Yayın hayatınızın geçmişte de olduğu gibi başarılarla dolu geçmesini dilerim.

HAYAT SU EREĞLİ:

Yeni Yılınızı kutlar, başarılarınızın devamını dilerim nice yıllara Önder Gazetesi.

MEMLEKET GAZETESİ SAHİBİ KORAY KAYALI: 

Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlar, nice daha uzun yıllar temenni ederim.

OKUYUCU ÜNAL SAVAŞ:

Daha nice 22 yıllara hep birlikte. Ulusal Düzeydeki 9 Gazetecilik Ödülü ile erişilmesi güç bir rekora imza atarak Türkiye Gazetecilik tarihine adını altın harflerle yazdıran, bölgemizin saygı ve marka gazetecilerinden Önder Gazetesini/Gazetemizi kamuoyunun tarafsız ve gerçek bilgiye ulaşmasındaki objektif yayınları dolayısıyla tebrik eder, başarılarla dolu 23'ncü yayın yılına girmesinin mutluluğunu paylaşır, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyetimizin kurucusu ve Önderi Mustafa kemal Atatürk'ün basın camiasına göstermiş olduğu ilkeler ve misyon doğrultusunda zirve yolculuğundaki başarılarının devamını dilerim. 

KANDİLLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KORHAN US: 

Yayın hayatınızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı geçmesini şahsım ve Kandillililer Derneği adına içtenlikle dilerim. 

DEMOKRAT YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN AKSAKAL: 

Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

EREĞLİ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ MUHARREM ERDEM: 

Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutluyor daha nice uzun yıllar temenni ediyorum.

YAZICIOĞLU ZİYARETİ

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu beraberinde işadamı Batu Müftüoğlu ile yaptığı ziyarette Önder Gazetesi'nin 23. Yayın yılının da başarılı geçmesini temenni ettiler. İlhan Yazıcıoğlu, Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışının yanı sıra alınan ödüller ile Ereğli'nin adının duyurulmasına vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor çalışma hayatınızda başarılar diliyoruz sözleri ile konuştu.