Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı’yı ziyaret etti.
GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Şube Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Mutlu, Ocakçı’yı CHP İlçe Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Mutlu; “Sayın Ocakçı ile önümüzdeki süreçte bölgemizin sorunlarını çözmek için birlikte mücadele edeceğiz. Bölgemizin çok önemli sorunları var ve bu sorunları aşmak için siyasetçisinden sendikacısına, memurundan esnafına, işsizinden işçisine ortak mücadele gerekiyor. Zonguldak geçmişte verdiği mücadeleler ile ülkemize ve dünyaya örnek olmuş bir kentimizdir.

1990 Madenci Grevi, 4 Ocak 1991 Büyük Ankara Yürüyüşü, 5 Nisan Kararlarınıngeri püskürtülmesi, Erdemir’in Blok Satışına karşı verilen mücadele tarihte yerini almıştır.

Bugünde tıpkı o günlerde olduğu gibi birlikte mücadele zamanıdır. Ve birlikte mücadele ile sorunlarımızın üstesinden geleceğiz” dedi.
Ziyaret dolayısıyla Mutlu’ya teşekkür eden Ocakçı; “ Geçmişte olduğu gibi bugün de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) emeğin ve emekçinin yanındadır. Sorunlarımız çok, sorunlarımızın çözümü içinde sayın başkanımızın belirttiği gibi birlikte mücadele ile üstesinden geleceğiz” dedi.