CHP Genel Merkezi tarafından, Balıkesir Denetmeni olarak görevlendirilen CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Balıkesir`e örgüt denetimi ziyaretinde bulundu.

Üç gün süren programı boyunca Bandırma, Erdek, Manyas, Gönen, Balya, Edremit, İvrindi, Kepsut, Dursunbey İlçe örgütlerini ve Bandırma, Erdek, Manyas, Edremit Belediye Başkanlıklarını ziyaret eden Milletvekili Turpcu, temasları boyunca örgütün ve belediyelerin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.


Ziyaretlerin ardından, Balıkesir`in diğer denetmeni Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Hakkı Akalın ve Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Şerafettin Turpcu, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.


Konuşmasında terör olaylarına ve her gün gelen şehit haberlerine dikkat çeken CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, "Terör örgütünün çözüm sürecinde bu kadar yığınak yapması, bombaları şehirlere yerleştirmesi, her eve bombalı düzenekler koyması bu devletin istihbarat örgütlerinin gözleri önünde oldu. Bugün en saçma şey Cumhuriyet Halk Partisi'nin terör örgütüyle ya da onun uzantılarıyla yan yana gösterilmesidir. Esas suçu işleyenler, terör örgütüne yardım ve yataklık eden AKP ve onun önde gelenleridir" dedi.