ÖZBAKIR: Ereğli ve Zonguldak çok daha iyi hizmetler alacak. Çözülmesi gereken sorunları arkadaşlarımız ile birlikte hareket ederek çözeceğiz. Burası şu milletvekilinin şurası şu milletvekilinin değil biz bir bütün olarak hareket edeceğiz.

ÇATUROĞLU: Bu bir bayrak yarışı, biz aldığımız bu bayrağı daha üstlere taşımak için elimizden gelen gayreti göstererek bölgemizi layık olduğu yere taşıyacağız. Hüseyin Uysal çok şanslı iki tane belediye başkanlığından, bir tane meclis üyeliğinden gelmiş milletvekili olacak. İnşallah belediyecilik namına yeni bir dönem başlayacak Ereğli ve Zonguldak’ta, onun müjdesini verebilirim sizlere.

ULUPINAR: Yıllarca sevgi barış dostluk diyerek kavga edenleri al aşağıya ettik, seçimleri kazandık. AK Parti döneminde Ereğli çok büyük hizmetler aldı. Yerel ile genel uyum içerisinde bu hizmetler devam edecektir. Muhalefetin açıkladığı seçim beyannamelerine karşı biz gerçek yapabileceklerimiz ile onların karşısına çıkacağız. Vatandaşlarımızın kimin yapacağına karar verecektir.

İBRAHİM ÇAY: Bizler gelip geçiciyiz önemli olan hizmet, birlik ve beraberliktir. Kimseyi kırmadan dökmeden sokakta kucaklaşmak önemlidir. Bu bir bayrak yarışıdır birileri gelecek bu işi yürütecektir. Halka hizmet vermek çok güzel birşeydir. Kendi anne babamıza nasıl hizmet edeceksek vatandaşlara da aynısını yapmalıyız.

HÜSEYİN UYSAL: Köksal Toptan ve Ercan Candan’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu iki siyasi büyüğümüzü asla unutmayacağız, her zaman yüreğimizde yaşayacak. Ereğli halkı da yaptığı hizmetleri hiçbir zaman unutmayacak.

 

  

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift, İl, İlçe Başkan ve yöneticilerinin katılımı ile Kdz.Ereğli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu, destek istedi.

 

KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, demokrasinin gereğinin seçimler olduğunu belirterek, ilçede vatandaşların sağlıklı ve şeffaf bir ortamda oy kullanması için tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Vatandaş odaklı hizmete değinen Kaymakam İbrahim Çay şunları söyledi: “Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum. Bizde seçimler ile ilgili gerekli tedbirlerimizi aldık. Benim de beşinci seçimim olacak Ereğli’de. Kdz.Ereğli’de vatandaşların seçimlere katılım oranı takdire şayan. Şeffaf bir ortamda herhangi bir sorun olmadan oylarını kullanması için gerekli tedbirler alındı. Önemli olan devletimizin imkanlarını vatandaşlarımıza sunmaktır.

 

ÖNEMLİ OLAN HİZMETTİR

Bizler gelip geçiciyiz önemli olan hizmet, birlik ve beraberliktir. Kimseyi kırmadan dökmeden sokakta kucaklaşmak önemlidir. Bu bir bayrak yarışıdır birileri gelecek bu işi yürütecektir. Halka hizmet vermek çok güzel birşeydir. Kendi anne babamıza nasıl hizmet edeceksek vatandaşlara da aynısını yapmalıyız. Devlet bu yüzden de bize para veriyor. Hükümetin son dönemlerdeki yatırımları takdire şayandır”

 

“HİZMET EDECEĞİZ”

AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, “Biz de görevde iken çizgimizi daima koruduk ondan sonra da siyasete girdik. Başka bir kulvardayız inşallah halkımıza hizmet edeceğiz”, 2. Sıra Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, “Bizlere destek verdiğiniz zaman hizmetleri arttırarak devam ettireceğiz buradan söylüyorum”, AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, “Hayırlısı olsun, inşallah kazasız belasız bir seçim geçiririz. Arkadaşlarımız ile sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz” sözleri ile konuştular.

Ziyarette Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe, Ereğli, Alaplı İlçe Başkanları, bazı belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile partililer yer aldı.

 

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ZİYARETİ

Zonguldak’a bir bütün olarak değerlendirip hizmet edeceklerini bu doğrultuda da önemli hizmetler getirmek istediklerini belirten Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır’ın, laf değil icraat önemli vurgusu yaptığı konuşması şu şekilde:

 

“SİZ YABANCI DEĞİL, BİZDENSİNİZ”

“Nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Aday arkadaşlarımız ile stardı verdik. Partimizin çalışmalarını anlatmaya çalışıyoruz, siz de yabancı değilsiniz bizdensiniz. İnşallah partimiz bundan sonraki dönemde de güzel işler başaracaktır. Partimiz laf değil iş üretiyor, plan, proje ile yapılan işler ortadadır.

 

“BÜTÜN OLARAK HAREKET EDECEĞİZ”

Çalışmalarımıza devam edeceğiz, halkımızın büyük bir desteğini alacağız. Ereğli ve Zonguldak çok daha iyi hizmetler alacak. Çözülmesi gereken sorunları arkadaşlarımız ile birlikte hareket ederek çözeceğiz. Daha önce de arkadaşlarımıza söyledik burası şu milletvekilinin şurası şu milletvekilinin biz Zonguldak’ta bir bütün olarak hareket edeceğiz”

 

“EREĞLİ ÇOK BÜYÜK BİR İLÇE”

AK Parti Zonguldak Milletvekili 3. Sıra Adayı Özcan Ulupınar da Kdz.Ereğli’nin nüfus olarak kalabalık bir ilçe olduğunu belirtti, halkın karşısına yapılabilir seçim beyannameleri ile çıkacaklarını söyledi. Ulupınar konuşmasında şunları söyledi: “Partililerimizin desteği halkımızın da ilgisi ile çalışmalarımız devam ediyor. Ereğli’deyiz, Ereğli nüfus olarak çok kalabalık önemli bir ilçemiz. Seçmen ve oy potansiyeli anlamına da büyük bir ilçemiz. Çok güzel bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Yerel seçimlerde buraya geldiğim zaman gördüğüm heyecanı inşallah bu seçimde de yakalarsak başarı kaçınılmaz olur.

 

“KAVGA EDENLERİ AL AŞAĞI ETTİK”

Buradaki birliktelik yıllarca sevgi barış dostluk diyerek kavga edenleri al aşağıya ettik, seçimleri kazandık. AK Parti döneminde Ereğli çok büyük hizmetler aldı. Yerel ile genel uyum içerisinde bu hizmetler devam edecektir. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu dönemde mecliste 3 bin 800 saat mesai yapmışız 450 kanun çıkartmışız bundan 76 milyon insanımız istifade etmektedir, bunları anlatacağız. Önümüzdeki günlerde seçim beyannamesini kitapçık halinde sunacağız. Vatandaşlarımızın kutsal oyları ile milletvekili olduk, milletimize Zonguldak’a hizmet etmeye çalıştık. Uyum içerisinde hizmetlerin gelmesi için gayret gösterdik. Bu çalışmaları sürdüreceğiz, Ak Parti’yi Ereğli’de ve Zonguldak’ta açık ara birinci yapacağız.

 

“DEPREM OLMASAYDI

MAAŞ ALAMAYACAK DURUMDAYDILAR”

Muhalefetin açıkladığı seçim beyannamelerine karşı biz gerçek yapabileceklerimiz ile onların karşısına çıkacağız. Vatandaşlarımızın kimin yapacağına karar verecektir, vatandaşlar onların dönemini de 57. Dönemde de bilmektedir. Marmara depremi olmasaydı Allah bir daha yaşatmasın, memur işçi emekli maaş alamayacak durumdaydı. Yapılanlar gözlerin önündedir. Projelerimiz ile bir araya geleceğiz, ilçenin bütün köy ve beldelerinde ciddi bir çalışma yapacağız”

 

“HÜSEYİN UYSAL ÇOK ŞANSLI”

Zonguldak’a hizmetlerinden ötürü Köksal Toptan ve Ercan Candan’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu da, “Bu bir bayrak yarışı, biz aldığımız bu bayrağı daha üstlere taşımak için elimizden gelen gayreti göstererek layık olduğu yere bölgemizi taşıyacağız. Hüseyin Uysal çok şanslı iki tane belediye başkanlığından gelen milletvekili olacak inşallah bir tane 2 dönem meclis üyeliği yapmış Emine Çift var, tam belediyecilikten gelmiş kişiler olarak desteğimizi arttırarak vereceğiz. İnşallah belediyecilik namına yeni bir dönem başlayacak Ereğli ve Zonguldak’ta, onun müjdesini verebilirim sizlere” dedi.

 

“GERÇEKTEN BÜYÜK BİR İLÇEYİZ”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da seçimlerden başarı ile çıkacaklarını belirterek, adaylara hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten ötürü teşekkür eden Uysal hizmette devamlılığın esas olduğunu vurguladı, bölgeye katkı sağlayanların halkın kalplerinde yaşayacağını kaydeden Uysal’ın konuşması şu şekilde: “İnşallah en yüksek başarıyı elde edeceğiz ilimizde. Ereğli nüfus olarak büyük bir algısı var ama biz nüfus olarak değil gerçekten büyük bir ilçeyiz. Belki de kozmapolitik açıdan büyük bir ilçe. İnşallah büyük bir ilçenin verdiği sorumluluklar ile ilçemize layık büyük adımlar atacağız. Ben şimdiden teşekkür ediyorum. Bütün aday adaylarımızı meclisimizde görmek istiyoruz.

 

“İL VE İLÇEMİZ KAZANACAK”

Bütün sorunları birlikte çözeceğimize yürekten inanıyorum. Yerel yönetim ile merkez yönetimin birlikte olması güzel hizmetler sağlanmasına katkı sağlar. Ben inanıyorum ki bu seçimler mükemmel olacak, hem ilimiz hem de ilçemiz güzel şeyler kazanacak. Daha önceki milletvekillerimiz Köksal Toptan gerekse çok sevdiğimiz Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan ile birlikte gerek seçim çalışmalarında gerekse seçimden sonraki hizmet çalışmalarında çok uyumlu bir şekilde devam ettik. İnşallah bu uyumlu çalışma devam edecek çünkü devlette ve hizmette devamlılık esastır. Hangi iş olursa olsun sürdürülebilirlik önemlidir.

 

“YÜREĞİMİZDE YAŞAYACAK”

Hizmeti geçen Köksal Toptan ve Ercan Candan’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu iki büyüğümüzü de siyasi büyüğümüzü de asla unutmayacağız, her zaman kalplerimizde yüreğimizde yaşayacak. Kdz.Ereğli halkı da yaptığı hizmetleri hiçbir zaman unutmayacak. Biz hizmet edeni hiçbir zaman unutmaz, bizim genlerimizde, hamurumuzda sevgi, saygı vardır, yapılan iyilikleri asla unutmayız”

Milletvekili adayları ve partililer daha sonra ilçedeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim dönemine ilişkin görüşlerini açıkladılar destek istediler.



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)