CHP Alaplı ilçe Teşkilatı ve Kadın Kolları tarafından ‘Bahara Hoşgeldin’  kahvaltısı düzenlendi.

Alaplı Yamanlar Otelde düzenlenen birlik, beraberlik ve kaynaşma amaçlı ‘Bahara Hoşgeldin’adlı kahvaltıya CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu,  Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP 23. ve 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk,  CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Serkan Ocakçı, CHP Alaplı Hüseyin Tosun ile CHP Kadın Kolları Yöneticileri ile partililer katıldı.


Kahvaltıda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yerel gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Alaplı’nın  Akçakoca ile Ereğli arasında sıkışan bir köy aldığı algısına atıfta bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin iddialı konuştu. Artık Alaplı halkının sosyal amaçlı Ereğli ve Akçakoca’ya gitmediğini belirten Tekin, “Alaplı’yı,  Akçakoca ile Ereğli arasında sıkışmış bir köy olmaktan kurtardık.” dedi.

Alaplı’nın her yerinde çalışma olduğunu belirten Tekin şunları söyledi:

“Alaplı günden güne değişiyor. Şuanda nereye giderseniz gidin, İlçede her yerde bir çalışma var.  Şehir merkezide, sitelerde, dolgu alanında, göreceksiniz Alaplı sahili bölgenin en büyük dolgu alanı olacak. Alaplı’nın vatandaşı artık Ereğli’ye Akçakoca’ya gitmiyor. CHP’li belediyeciliğinin Alaplı’da nasıl yapıldığını gösterdik.  Alaplı’yı, Akçakoca ile Ereğli arasında sıkışmış bir köy olmaktan kurtardık.”