AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu ve Emine Çift, Alaplı Dağ köyünde asker eğlencesine katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında Ereğli ve Alaplı’da köy, köy gezen Çaturoğlu ve Çift Alaplı Dağ Köyünde düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili adaylarına gençler, “Alaplı sizinle gurur duyuyor” sloganları atarak sevgi gösterisinde bulundu.

Gençlerle birlikte Kaptaş Havasıyla oynayan Çaturoğlu, Biz seçimden seçime halkın yanına gidenlerden olmadık. Biz düğünde, cenazede, bayramda asker eğlencesinde hep halkımızın Dağ köyü halkının yanında olduk.” Dedi.

Zonguldak’taki köylerimiz her zaman kucakladıklarını ifade eden Çaturoğlu, Biz hizmete talip olduk, biz vatandaşımıza en iyi hizmete yapmaya talip olduk, biz insan odaklı siyasete talip olduk, biz diktatör değil, tepeden bakan değil, alçak gönüllü sizlerle birlikte sizlerin arasından çıkan sizlerin yaptığı işleri yapan bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Ak Partinin bundan sonra iktidar olup olmayacağı değil kaç milletvekili ile iktidar olacağını konuşuluyor. Herkes Ak Partinin iktidar olacağını iktidara devam edeceğini ama milletvekili sayısın ne olacağını kestirmeye çalışıyor. 13 yıldan beri sizleri hizmet eden Ak Parti, bundan sonrada hizmet etmeye devam edecek. “ diye konuştu.

 

 (Haber: Cem Sürmeneli)