Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosunun haberi şu şekilde:

Milletvekili Çaturoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Milletvekilimiz, Ankara’daki projelerimizin takibi konusunda her zaman yanımızda. Özellikle Kırmacı’daki çöplüğün rehabilitasyonu, Atatürk Kültür Merkezi ve Kent Meydanı konularında önemli mesafeler aldık. Projelerimiz hazır. İnşallah önümüzdeki günlerde hayat bulacak.

 

DEVLETİN TERÖRÜ BİTİRECEĞİNE İNANIYORUM

Ankara da yaşanan saldırılar var. Her ortamda bu tür saldırıları kınıyoruz. Bu günlerde daha sık beraber olmamız ve birlik içinde olmamız lazım. Mum sönerken ani bir alevlenme yapar. Mum bitmesine yakın alevi artar. Teröründe bitmek üzere olduğunu düşünüyorum. Türk polisi, Türk devleti ve Türk ordusunun bu terörü en kısa zamanda bitireceğine inanıyorum.”

Kendisin de belediye başkanlığından gelen biri olduğunu vurgulayan Milletvekili Çaturoğlu’da, kalkınmanın yerelden başladığını belirterek konuşmasında şunları söyledi: 

EREĞLİ BÖLGENİN LOKOMOTİFİ OLMA YOLUNDA

“Belediyemizin tüm çalışmalarına katkıda bulunan başta Belediye Başkanımız olmak üzere meclis üyesi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Belediyemizin projelerini takibi konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz. Karadeniz Ereğli, bölgenin lokomotifi olma konumundadır.

HİZMETLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ekonomik, istihdam anlamında bir takım sıkıntılar olsa da birlik beraberliğimizi bozmadığımız sürece önemli mesafeler alacağız. Bizi kimse yıkamaz. Bütün hizmetlere elimizden ne gelirse destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarette, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer de hazır bulundu.