AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti.
Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ hazır bulundu.
AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, ziyarette “Bugün Zonguldak’tayız. Sendikamızı ziyaret ediyoruz.
Haftasonu Kayseri’deydik, Yerel Yönetimler Toplantısı vardı. Yoğun çalışıyoruz. Bu hafta Cuma günü Meclis’e Bütçe gelecek. Bu nedenle 12-13 gün Zonguldak’a gelme imkanımız olmayacak. Bu nedenle fırsatı değerlendirip Zonguldak’ta bir dizi program gerçekleştireceğiz.
Bütçe’nin yasalaşmasıyla piyasalar rahatlayacaktır. Çünkü 500 milyar TL gibi bir rakam onaylanmış olacak.
Bu bütçe bakanlıklara ve ilgili kurumlara dağılacak. Bu bakanlıklar ile kurumlarda ödemelerini yapacaklar ve projelerini gerçekleştirecekler. Bu projeleri gerçekleştirmek için de ihalelerini yapacaklar.

Hem ülkenin imarı hem terör konusu ile dışarıdaki gelişmeler Hükümetimizin yakın takibinde. Biz de üzerimize düşen görev neyse yerine getirmeye çalışıyoruz.

Bizi ağırlayan Sayın Genel Başkanımız ile Sendika yöneticilerine teşekkür ediyorum, çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ise; “Ziyareti nedeniyle Sayın Vekilimize teşekkür ediyoruz.

Bütçe görüşmeleri ülkemizin ekonomisi için çok önemli. Diğer yandan terör sorunuyla uğraşıyoruz.

Sorunların çözümünde yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diliyorum” dedi.