Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Partinin kuruluş yıldönümünde anma programlarının yapılacağına işaret etti.

 

 

Ak Partinin 15. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar “Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Kurulduğu günden bu yana Türk Halkından büyük destek gören partimiz halkımızın gösterdiği sevgi ve güven sonucunda Türkiye’miz ile birlikte hızlı bir şekilde büyümüştür.” Dedi.

Ak Partinin geride kalan 15 yılın 14 yılını milletimize hizmet ederek geçirdiğini belirten Ulupınar açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

HAYAL BİLE EDİLEMEYEN YENİLİKLER

Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır. Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve milletin kendisi olmuştur.  Girdiği bütün genel ve yerel seçimlerin galibi olarak kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.

MİLLETİMİZDEN ALDIĞI GÜÇLE

Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar Kurucu Genel Başkanımızın koymuş olduğu bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir. Eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımız, bunun apaçık göstergesidir. Partimiz süreç içinde engellemelerden tutunda darbe girişimlerine ve en son 15 Temmuzda paralel yapının darbe girişimine karşı milletimizden aldığı güçle milletimizin yanında dimdik durmuştur. Bu nedenle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ında belirtiği gibi bu yıl kuruluş yılı programlarımızı anma programı şeklinde yapacağız.

ÜLKEMİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIYAN

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan,  başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor,  Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. kuruluş yılının ülkemize, bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize ve tüm dünyaya hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Haber Merkezi