Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nin acil servisinin bakımsızlığı bir yana pislik içinde olduğunu öne süren vatandaşlar, çektikleri fotoğrafları gazetemize göndererek yetkilileri uyardılar. Fotoğraflarla birlikte düşüncelerini yazıya da döken vatandaşların iletisini de sizlerle paylaşıyoruz. Bu arada konuyla ilgili olarak yaptığımız araştırmada, hastanedeki bu aksamanın son günlerde ikiye katlanan hasta sayısından kaynaklandığı ve bu nedenle hizmette eksiklikler tespit edildiği, hastane yönetiminin de temizlik şirketini uyardığı öğrenildi.


Yayımladığımız fotoğraflarla ilgili olarak okurlarımızdan gelen ileti ise şöyle:


“2013 ün son ayında sizlerle bu utanç verici resimleri paylaştığım için bir insan olarak öncelikle özür dilerim.
Gece yarısı bir yakınımın rahatsızlanması sonucunda Devlet Hastanesi Acil Ünitesine gittim karşılaştığım manzara aşağıdaki resimlerde mevcuttur.
Göründüğü üzere sağlıklı bir insanın hastalanması için tüm mikroplar bulunmaktadır.
Burası bir sağlık kurumumu yoksa ahır mı ?..
Ahırsa biz neyiz ? Biz insansak burası ne ?
Amcanın biri hemşireye 
''Kızım bu acilin hali ne yazıktır günahtır'' diyerek şikayette bulundu. Hemşire , “Amca bu akşam 1000 küsur hasta geldi yetişemedi temizlikçiler” diyebildi. 
Özel temizlik şirketleri, parasından kısarak elamandan kâr yapmaya çalışıyor. !haleyi almak için kim bilir kaç takla atıp çırpınıyor. Bunlar olurken peki vatandaşın sağlığı ne oluyor?
Hepsini geçtim ilçede salgın var diyelim acil dolup taşıyor, çözüm belli olduğunuz yere edin, çünkü en azından kendi dışkınız. Emin olun nefes almak istemeyeceksiniz kiiiii bu resimler sadece ufak bir karesi....