Zonguldak Özel Level Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetinden indirimli yararlanmak isteyen sivil toplum kuruluşlarıyla protokol imzalıyor. Özel Level Hastanesi, yaklaşık 700 üyesi bulunan Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) ve Zonguldak Muhtarlar Derneği ile sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanma protokolü imzaladı.

 

Özel Level Hastanesi, Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) ile sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanma protokolüne imza attı. Anlaşmayı, ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney ile Level Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Okan Biçgi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başhekim Op. Dr. Biçgi, “Zonguldak’ta uzman hekim ve personel kadromuzla kaliteli sağlık hizmeti veriyoruz. Hastanemizi tercih eden sivil toplum kuruluşlarına en kaliteli sağlık hizmeti vermek için protokol imzalıyoruz. Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile de sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim yapmak için protokol imzaladık. Hastanemize ve arıcılarımıza hayırlı olsun” dedi.

ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney ise, üyelerine kaliteli sağlık hizmeti sunmak için Özel Level Hastanesi ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, “Üyelerimiz, her türlü sağlık hizmetini yüzde 20 indirimli olarak Özel Level Hastanesi'nden alabilirler” dedi.

Zonguldak Muhtarlar Derneği ile Özel Level Hastanesi arasında sağlık hizmetlerinde indirim anlaşması imzalandı. Özel Level Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Okan Biçgi, imza töreninde yaptığı konuşmada, çeşitli derneklerin, sivil toplum örgütlerinin ve Zonguldak halkının kendilerine olan desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Bu desteğin kendilerini gururlandırdığını ve daha da inançlandırdığını belirten Başhekim Biçgi, “Zonguldak Muhtarlar Derneği üyeleri ve onların birinci dereceden yakınları da dahil olmak üzere hastanemizin hizmetlerinden indirimli faydalanmalarını sağlayacak bir protokol imzaladık. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas da, imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hastanemize ve muhtarlarımıza hayırlı olsun. Muhtarlarımızın ve birinci derecedeki yakınları Level Hastanesi’nin kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)