AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Tıp Bayramı dolayısıyla Alaplı Devlet Hastanesi ve Sağlık Ocaklarını ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Halka hizmet anlamında Milli Eğitimden sonra en çok hizmet ulaştırılan Sağlık hizmetleri olduğunu söyledi.

Zonguldak merkezde Yaşam Sağlık Merkezi kurulması için çalışma başlatıldığını anlatan Çaturoğlu,  “Sağlık kuruluşlarımızda hem fiziki koşulları hem de diğer koşulları iyileştirmek için hükümetimiz elinden gelen tüm çalışmaları yapıyor.  Az da olsa bir hekim açığımız var. Bununla ilgi çalışmalar devam ediyor. Zonguldak’ta sağlık hizmetleri iyileştirilmesi daha iyi halka sunulması noktasında çalışmalar yapıyoruz. 2016 yılında Alaplımızda 50 yataklı C sınıfı bir hastaneyi programa aldık. İlçelerimizde butik hastaneler ile ilgi çalışmalarımız var. Çeşitli İlçelerimizde ve Beldelerimizde Ana Sağlık Merkezi çalışmaları olacak. Zonguldak merkezinde Yaşam Sağlık Merkezi kurulması için çalışma başlatıldı. İnşallah en kısa sürede Yaşam Sağlık Merkezi hizmete açılacak.”

Çaturoğlu ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına karanfil verdi.