CHP İl Kadın Kolları başkan ve yönetimi Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’yi ziyaret ederek Başkan Osman Sav ve Başkan Vekili Mustafa Emen’le görüştü.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Kır, beraberinde Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Yılmaz, İl Kadın Kolları Sekreteri Sevim Akcan, İlçe Kadın Kolları Sekreteri Gönül Demirsoy, Sayman Zeynep Müfettişoğlu, İl Kadın Kolları asil üyeleri Emine Turan ile Nermin Kurt ve İl Yönetim Kurulu üyesi Gönül Kaz hazır bulundu.

Ziyaretlerinin amacının seçilen yeni yönetimin tanışmak olduğunu ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Kır şöyle konuştu. “İl ve ilçe kongrelerimizi yaptık ve il kadın kolları başkanı olarak  seçilmiş bulunmaktayım. Hafta sonu da kurultayımızı yaptık ve genel başkanımızı seçtik. Zonguldak’tan genel kurula bir arkadaşımızı üye olarak verdik bunun mutluluğundayız. Seçimden sonra ziyaretlerimize başladık, yeni yönetimden arkadaşlarımızı sizlerle tanıştırmak istedik, bundan sonraki çalışmalarımızda da basının ne kadar önemli bir rolü olduğunu biliyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz. Zonguldak için çalışıyoruz.  CHP olarak bu temennilerimiz bu şekildedir.”

KGD Başkanı Osman İse konuşmasında, “ Kongreniz hayırlı olsun. Zonguldak adına yapılabilecek, düşünülecek her projede biz varız. KGD olarak desteğe hazırız hem de gazeteci arkadaşlar destek veriyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde hep birlikte Zonguldak adına güzel işlere ve projeler imza atarız. Zonguldak’ımızı yaşanabilir kent haline getirmek için mücadelemizi sürdürürüz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.