İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle açılacak olan Ahşap Boyama ve Vernikleme kursuna başvurular kabul edildi.
 İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu Dernek Başkan Malkoç ve kurs usta öğreticisi Umut Sarı ile birlikte eski jandarma binasında engelli kursiyerlerin başvurularını kabul ettiler.

 

DEMİRSU,  SONGÜL MALKOÇ’A 
DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Kursa kabul edilen 15 kursiyerin 9 Eylül’de kursa başlayacak olduklarını ifade eden Gönül Demirsu şöyle konuştu:  
“Kurs seçimi için burada toplandık. Kursumuz 5 gün beş saat olarak düzenlenmiştir. 142 takvim günü olarak uygulanacaktır.  Bugün kursiyerlerimizin seçimini yaptık ve kursumuzu başlatacağız.  Kursiyerlerimize günlük 20 lira cep harçlığı vereceğiz ve genel sağlık sigortalarını yapacağız.  Ben dernek başkanımız Songül hanıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum.”

 

MALKOÇ;  DEMİRSU HER ZAMAN ENGELLİLERİMİZİN YANINDA 
Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç ise şunları söyledi: “Bizde Zonguldak İŞKUR Müdürü Gönül hanım ve ekibinin burada olmasından son derece mutluyuz.  Her zaman engellilerimizin yanındalar ve bugünde bizimle beraberler. Bu kursumuzda bugün aramızda iki tanede bayan kursiyerimiz var.  Onun içinde mutluyuz. Devletimizin sayesinde burada istihdam sağlanmış olacak, burada engellilerimiz aynı zamanda meslek sahibi de olacaklar.  Bu kursiyerlerimizi Devletimizin 2014 yılında özürlülere yönelik olarak açacağı sınava yetiştirmeye çalışacağız.“