Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal etkinlikler, özellikle engelli çocuklar için okullarda yapılan engelli sınıfları ile çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi şimdi de “Engelsiz Yaşam Parkı” açıyor.

 

Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal etkinlikler, özellikle engelli çocuklar için okullarda yapılan engelli sınıfları ile çalışmalarını sürdüren Kdz.Ereğli kent Konseyi yeni bir hizmete daha imza atıyor.

 

“ENGELLİLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Erdemir Ofis Yolu’ndaki çocuk parkının olduğu alanda engelli çocukların oynayabilecekleri,  engellilerin spor yapabilecekleri bir “Engelsiz Yaşam Parkı’ yaptıklarını ve 26 Mart Çarşamba günü saat 13.30’da açılışının yapılacağını belirtti.

 

BU ÇALIŞMA BİZİ HEYECANLANDIRIYOR

Posbıyık, “Sevgi Çemberi olarak bu yıl yaptığımız yardımların yanında özellikle engelliler için çalışmalarımıza hız vermiştik. Bildiğiniz gibi Güneşli, Ormanlı Beldelerimiz olmak üzere ilçemiz okullarında da toplam altı engelli sınıfı yapmıştık. Şimdi de Engelliler için park ve yaşam alanı yaptık. Yapacağımız açılışa tüm engelli kardeşlerimizi ve halkımızı davet ediyorum. Bu çalışmaya destek veren Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca;  açılış günü engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye dağıtımı da gerçekleştireceğiz. Bu proje bizi çok heyecanlandıran bir proje. Engelli vatandaşlarımızın yaşam parkını kullandıklarını görmek bizi son derece memnun edecektir. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir.” dedi.