Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından başlatılan sosyal projelerden bir tanesi olan Evde Sağlık Hizmetleri ve Bakım uygulaması kapsamında Belediye Başkanı Halil Posbıyık evinde sağlık hizmeti verilen  İzzet Yavuz’u ziyaret etti.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Belediye Tabibi Doktor Nevruz Kazankaya görevli sağlık personeli ile birlikte Ereğli Belediyesi tarafından sürdürülen Evde Sağlık Hizmetleri sosyal projesi kapsamında evinde tedavisi Ömerli Mahallesi sakinlerimizden 85 yaşındaki İzzet Yavuz’u evinde ziyaret etti.

 

Posbıyık’a verdiği hizmetten dolayı teşekkür etmek istediğini ve görmek istediğini söyleyen İzzet Yavuz Posbıyık’ı karşısında görünce duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Yavuz, “30 gündür gelip bana bakıyorlar. Seni görmek teşekkür etmek istedim. Hakkını helal et. Benim gibi çok hastaya evinde bakılıyormuş. Allah senden razı olsun. Bütün herkesten razı olsun” dedi.

 

Posbıyık, İzzet Yavuz ile uzun süre sohbet ederken, evlerinde yatalak durumda olan hastalar için çalışmaların artarak devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“İzzet amca benim yanıma gelmek istemiş. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürümekte zorlanıyor. Biz kendisini ziyaret edelim dedik. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bugün burada ne kadar doğru bir hizmete imza attığımızı bir kez daha görmüş olduk.  Şimdi bir tane minibüs alıyoruz. Asansörlü. Evlerinden yatalak oldukları için çıkamayan vatandaşlarımızı alcağız. Sahilde ve diğer yerlerde tekerlekli sandalyelere bindirerek gezmelerini sağlayacağız. Belediye Tabipliğimiz tarafından yürütülen Evde Sağlık hizmetlerimiz kentimizin 31 mahallesinde devam ediyor.”