** TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi ve  BEÜ Çaycuma Meslek Yüksekokulu 2.sınıf öğrencileri  sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine çevre ile etkinlik yaptılar. Proje kapsamında TEGV’e ait olan Çevreye Saygı  etkinliğini yapıldı,ayrıca geri dönüşümün önemini  anlatan kısa animasyon filmleri izletildi ve geri dönüşüm üstüne resimler çizildi.

 Proje  için  ilk etkinlik TEGV’e bireysel gelen  5.sınıf öğrencilerine verildiğinin bildirildiği açıklama şöyle:

Daha sonra proje kapsamında 3 ilkokula gidildi. Bunlar sırasıyla; Çömlekçi , Çomranlı ve İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu’dur. Etkinlik için gittiğimiz okullarda çocuklardan geri dönüşüm için duyarlı olma sözü alındı ,ayrıca proje kapsamında gittiğimiz her okula geri dönüşüm kutusu kuruldu ve düzenli olarak toplanması için firma irtibat numaraları bırakıldı. Hatta etkinliğimiz verdiğimiz okuldan bir hafta sonra geri dönüşüm için toplananlar alındı.

TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi Sorumlusu Nalan Turgut ‘un yaptığı açıklamada; “BEÜ Çaycuma Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile hazırladığımız çevre projesi ile çocuklara çevreyi  bilinci kazandırmayı amaçladık;geri dönüşümün önemini anlattık,geri dönüşüm kutularının konulmasını sağladık;Çömlekçi İlkokulundan etkinlikten 1 hafta sonra kutulara biriktirilen  geri dönüşebilen malzemeleri  aldırdık;geri dönüşüm kutuları için destek olan geri dönüşüm firmasına teşekkür ederiz” dedi.